Meer resultaten voor wat kost een frietwagen

 
wat kost een frietwagen
 
Dé mobiele frietwagen voor al uw evenementen - Frietfeest.
Met de mobiele snackwagen van Frietfeest geeft u uw feestje of evenement een verrassende en feestelijke invulling. Wij serveren heerlijke snacks en puntzakken verse friet. U kunt ons boeken voor bijvoorbeeld een familiefeest, bruiloft, kinderfeest of personeelsfeest vanaf 35 personen. Voor zowel particulieren als bedrijven, scholen en verenigingen. Frietfeest werkt snel en servicegericht. Met onze representatieve snackwagens kunnen wij in één uur tijd 200 gasten per frietwagen voorzien van snacks en friet. Uiteraard bakken wij in 100 plantaardige frituurolie oliehoorn green label dat voldoet aan alle kwaliteitseisen. U kunt ons ook boeken voor grote evenementen. Wij hebben veel ervaring met grote bezoekersaantallen die wij in een kort tijdsbestek kunnen voorzien van snacks en puntzakken friet. Kijk hiervoor bij onze referenties.
wat kost een frietwagen
Frietwagen huren op locatie? Frietje Mobiel.
Het enige dat onze frietwagen op jouw locatie nodig heeft is een stopcontact 220V, en een plek voor onze frietkar 2m x 6m. Stel zelf samen. Met behulp van onze berekentool stel je eenvoudig je pakket samen. Je ziet direct wat de richtprijs voor jouw gelegenheid zal zijn.
wat kost een frietwagen
Mobiele frituur: wat zijn frietwagens Frieten - Friet - Patat - Frietjes.
De mobiele frituren zijn dan wel beweegbaar, maar hebben toch niet dezelfde charme als het alledaagse frietkot. In een frietmobiel probeert men dan ook frietsfeer te krijgen door stickers en vlagjes. De prijs van een frituurwagen varieert sterk. Hou ook rekening met standkosten alvorens je overgaat tot de aankoop van een mobiele frituur. Dit e-mailen Dit bloggen! Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Unknown 21 januari 2018 om 18:54.: Ik maak zelf vaak gebruik van frituurwagens en ben groot fan van de Frietwagen. jolanda 10 december 2018 om 19:56.: de frietwagen is een leuke frietkraam. ze bakken de friet vers aan huis. een frietkar huren?
wat kost een frietwagen
Berekentool: direct de prijs voor het huren van uw frietkraam frietwagen!
een goede richtprijs voor het inhuren van onze frietwagen! Javascript is disabled. Javascript is disabled on your browser. Please enable it in order to use this form. Hoe veel personen worden er verwacht? Wat mogen uw gasten eten? Friet met snack.
wat kost een frietwagen
Frietwagens.
De kosten van een frietwagen op uw feest zijn afhankelijk van hoeveel gasten u verwacht en wat voor een assortiment u wilt. Om te zorgen dat u vooraf weet wat de kosten zijn vragen wij u om ons even te bellen of te mailen.
stretchtent huren
Een frituurwagen op uw feest of evenement? Gratis ordervoorstel!
Als u op deze pagina een offerte aanvraagt, zullen wij deze aanvraag overmaken aan de heer Sandro ONORATO, ondernemingsnummer 0806.176.896, handeldrijvende onder de handelsbenamingen MOBIELE FRITUUR MARCO, met vestiging te 3600 Genk, Hornsbergstraat 7 info@foodtruckaanhuis.be. Vrijblijvende offerte aanvragen. Email Adres controle. Facturatieadres niet de feestlocatie. Is het adres van het evenement hetzelfde als het facturatieadres? Aantal personen schatting, kan later altijd aangepast worden. Om hoelaat wilt u beginnen met eten? Opmerkingen en verzenden. Hieronder kan u extra informatie of verzoeken doorgeven. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld bicky's, Vegan, glutenvrij, een springkasteel, ijsjes, aangepaste formule enkel friet. We denken graag met u mee. Wat hebben jullie allemaal bij?
Prijzen voor de huur van een frietkar met onbeperkt friet en snacks! - snackkar huren bij 12friet.
De hierboven genoemde prijzen zijn exclusief btw en transportkosten. Voor de prijzen kunt u het beste een offerte aanvragen. Ieder feest is weer anders, dus meestal is een offerte nodig om alle kosten nauwkeurig voor u te berekenen. Onbeperkt friet snacks.
Reserveer bij ons een frituur voor aan huis - Friet en Co.
Reserveer uw mobiele frituur. Heeft u altijd al gedroomd van een frituur aan huis in Antwerpen? Friet Co vervult deze droom in heel België en Nederland. Huur een frituurwagen voor uw feest en geniet van frietjes en frituursnacks à volonté aan huis. De frietjes van onze frietkar aan huis worden gebakken volgens de regels van de kunst. Begint u reeds te watertanden bij het idee van heerlijke frietjes en snacks van een frietkraam aan huis?
Friture Vogels.
100 personen of meer € 9,00., € 5,00, p.p. voor kinderen tussen 3 en 10 jaar. Met keuze uit spek, kaas, champignons, prei, ui, appel, ananas, en rozijnen. Beperkt eten voor Scholen Verenigingen Instellingen. Voor een gemiddelde prijs van € 2,50, p.p. kunnen we friet en eensnack leveren. Deze prijs is opgebouwd op basis van een zak frites van2,5, kg € 12,50. Dit zijn circa 10 normale porties of 6 grote enalles daartussen. Snacks kosten € 1,00, waarbij er keuze is uitfrikadel, kroket of kaassoufflé. Voor basisschoolfeesten komt de gemiddelde prijs per kind uit op ong.€ 2,25, puur als richtlijn. pannenkoek € 3,50, groot 35 cm. pannenkoek € 5,00, appel of spek of rozijnen groot 35 cm. Minimaal af te rekenen bedrag € 185,00., Weekenden en feestdagen van April t/m Oktober na 15:00: tot 03:00: uur € 275,00., Weekenden en feestdagen in November t/m Maart na 15:00: tot 03:00: uur € 200,00., Voor Kampeerboerderijen en groepsaccommodaties ALTIJD € 185,00. Tevens vragen we voor iedere rit een kleine brandstofvergoeding. wat kost het.
Frietjestijd Mobiele frituur huren voor al uw feestjes en evenementen!
Voor al uw familiefeestjes, partys of evenementen met een moderne toets staan wij steeds voor jullie klaar met de beste, verse, ambachtelijke, goudgele frietjes en de beste snacks die steeds in proper vet en op de juiste temperatuur voor jullie gebakken worden. De lekkere pastas met keuze uit diverse sauzen is een alternatief voor zij die eens wat anders willen. Hamburgers en braadworst behoren eveneens tot ons assortiment. Personeel met 20 jaar ervaring in een vaste frituur, garandeert topkwaliteit in combinatie met een vlotte en vriendelijke bediening. Als u de catering van uw feestjes toevertrouwt aan Frietjestijd bent u verzekerd dat u in een fijne en ongedwongen sfeer, samen met uw gasten kan genieten. Maak je vooral geen zorgen of de gasten al dan niet tevreden zijn want wie kan je nu niet verwennen met lekkere pasta of verse frietjes? Frietjestijd biedt je de mogelijkheid om de frituur-pastawagen te huren met personeel.
Mobiele frituur Rijkevorsel Den Eetwagon: frietkraam, frietwagen, snacks.
0497 31 86 39 0497 31 86 39. Huur een mobiele frituur. Den Eetwagon in Rijkevorsel. Op een feestje ontbreekt het nooit aan de nodige drankjes en kleine hapjes. Maar waarom niet eens uitpakken met frieten en allerlei snacks op uw verjaardagsfeest, babyborrel of bedrijfsfeest? Bij Den Eetwagon kunt u immers terecht voor een mobiele frituur in Rijkevorsel en omgeving. Van de Kempen tot Antwerpen. Wij rijden uit in de regio Kempen, in een straal van zon vijftig kilometer rond Rijkevorsel: van Hoogstraten tot Antwerpen, Schilde, s-Gravenwezel, Schoten en Herentals. Bekijk zeker onze fotogalerij om onze mobiele frietwagen wat beter te leren kennen. Hebt u graag versgebakken frietjes en keuze uit een ruim assortiment snacks en sauzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben drie frituren ter beschikking, waarvan twee gloednieuwe frietkramen. Maak van uw feest vandaag nog een echt succes. Enkel het beste van het beste. Wij gebruiken enkel eerste klas aardappelen en de beste kwaliteit van olie en frituurvet. Met meer dan vijftien jaar ervaring weten wij als geen ander wat er nodig is om van elke gelegenheid een waar festijn te maken. Wij hanteren scherpe prijzen, vertaald in eenvoudige formules.
Een foodtruck beginnen: houd hier rekening mee. KVK. KVK. KVK Werkt voor ondernemers.
Wat kost een foodtruck? De aanschafkosten van een foodtruck lopen sterk uiteen. Ook ligt het eraan of je kiest voor een nieuwe of tweedehands foodtruck. Arjan de Hoon is 6 jaar geleden gestart met ToetToetFood, een online platform voor foodtrucks gericht op de zakelijke markt. Je kunt kiezen voor een compleet ingerichte verkoopwagen of relatief goedkoop online een polyester snackkarretje voor achter je auto bestellen. Maar denk wel goed na over de kwaliteit en wat je wilt uitstralen met je foodtruck. Naast de aanschafkosten van de truck zelf, krijg je te maken met de volgende kosten.:

Contacteer ons