Meer resultaten voor originele foodtrucks

 
originele foodtrucks
 
Kantien Royal.
Kantien Royal is een reizend food truck festival doorheen gans vlaanderen en biedt een fijne selectie van de beste Food Trucks, zomerse drankjes, wereldse gerechten, muziek, en véél meer op een originele locatie. De Food Trucks hebben een prominente rol, naast aanvullende standjes met heerlijke zoetigheden en koffie, een gezellig middenplein met tafels en stoelen, een podium met DJ, leuke zithoeken, centrale bars, een kinderhoek, randanimatie, street art.
Huur originele foodtrucks bij Foodkeet.nl.
Huur originele foodtrucks. VAN LOSSE HUUR TOT VOLLEDIG VERZORGDE CATERING. De basis van onze foodtruck park.Doordat de Foodkeet volledig naar wens is in te richten kan hij bij iedere gelegenheidworden ingezet.Met de juiste inrichting en toebehoren kunt u de truckvolledig personaliseren naar eigen smaak. De basis van onze foodtruck park.Doordat de Foodkeet volledig naar wens is in te richten kan hij bij iedere gelegenheidworden ingezet.Met de juiste inrichting en toebehoren kunt u de truckvolledig personaliseren naar eigen smaak. Zwarte brandweeraanhanger uit de jaren 60. Gebruik deze als foodtruck, bar of voor promotie. Zwarte brandweeraanhanger uit de jaren 60. Gebruik deze als foodtruck, bar of voor promotie. Militaire veldkeuken met een grote kookplaat en mobiele bars. Unieke foodtruck in zijn soort Te huur met of zonder Green Egg.
Foodtruck huren? Gio's' Strada! Choux de Bruxelles.
Ferme de la Haillebaude. Huis van het Hout. Museum voor Natuurwetenschappen. 5 grand place. Maison de la Bellone. Mobiele catering en Italiaanse delicatessen. Gios Strada biedt vier originele foodtrucks Piaggio Ape aan. Elk met verse Italiaanse gerechten van hoge kwaliteit.
11 Perfecte Foodtruck Ideeën en Voorbeelden Go Celebrate.
Verse Friethoes - Haarlem, Nederland. Niet alleen in Amerika rijden toffe foodtrucks rond. Ook Nederlandse foodtrucks verdienen een eervolle vermelding in ons lijstje. Verse Friethoes serveert verse biologische friet uit een originele frietkraam vanuit een duurzame foodtruck. Voor foodtruckeigenaar Sebastiaan Hoes is naast duurzaamheid ook uitstraling belangrijk.
Good Food Foodtruck Catering huur.
Originele catering, als de dag van toen. bekijk onze busjes en hun verhaal Heerlijk. Krijg een tong met goesting maar eens stil. Daarom laat Good Food eten en drinken haast ongemerkt binnensijpelen. Speelsgewijs strelen wij uw smaakpapillen. Babbelt u intussen rustig verder met uw gasten. bekijk onze diensten en onze heerlijke service Flexibel. Waar u bent, haast Good Food zich heen. Want mobiel betekent natuurlijk ook flexibel. U kiest uw concept, onze oldtimerdienaars brengen alles in gereedheid en ter plaatse. Met de glimlach. vraag prijs aan. Teambuilding, bedrijfsactiviteit of after work? Dan draait Good Food graag uw parking op met één van zijn foodtrucks. U huurt een foodtruck in.
Een foodtruck of frituurwagen voor uw feest? - Senor Snacks.
Een originele, verrassende en toch goedkope oplossing! Een frietkraam of foodtruck aan huis of op uw feestlocatie is steeds een succes! Het is in deze tijden ook één van de veiligste manieren om uw gasten te verwennen. De klassieke formule bestaat uit heerlijke frietjes, vers gemaakt stoofvlees, goulash of videevulling en een breed gamma snacks naar keuze. Voor de jongeren hebben we eventueel kinderboxen ter beschikking. Buiten de frituur aan huis hebben we ook nog onze gespecialiseerde foodtrucks, de ideale oplossing voor specifieke catering of thema-feestjes. Bijvoorbeeld een hamburgerkraam, hotdogkraam, braadworstenkraam, een bicky-burger feestje bijzonder populair op verjaardagsfeestjes, een pizza-party of onze wok en pasta foodtrucks.
Mobile Street Food Food Trucks en Mobiele Catering.
Your browser does not support the video tag. Lets get social! Mobile Street Food. Mobile Street Food is de grote voorloper op het gebied van mobiele catering. Met een divers aanbod in mobiele kookstations staan wij garant voor een originele en ludieke manier van catering. Altijd weer geleverd met de hoogste kwaliteit in food en service. Foodtrucks en mobiele kookstations volledig in eigen beheer! Geen dure opstartkosten bij diverse foodtrucks! Ruime ervaring met jaarlijks 300 bedrijfsevents! Waar heb je zin in? Bekijk alle foodconcepten. Feestje in een box en geefeenrondjeweg.
WANDER.LUST.
Een stoere truck vol flamingos met aan het stuur een vrouwelijke foodie die van wanten weet. Wanderlust is volledig klaar voor een directe verovering van al je zintuigen. Op het menu staan heerlijke wereldgerechten. Denk aan de heerlijkste tacos recht uit mexico, originele Premium burgers, Verassende Bao buns en creatieve pita Pockets.
ToetToetFoodFoodtruck huren - Foodtruck huren? Boek de leukste foodtruck voor je feest.
Madam Kwizien is het zelf rijdende mobieltje dat heel Vlaanderen doorkruist met allerlei lekker. Fodtruck Kamiel is een originele foodtruck. De vintage, elektrische Citroën HY van 1953 is mul. The Vexican: een Mexicaanse fonda op twee wielen waar je ongedwongen kunt genieten van pretenti. Pasta per Tutti. Pasta per Tutti is dé mobiele pastabar! Vanuit onze foodtruck serveren wij u lekkere, verse en. Droom je stiekem van een ontspannende reis naar het prachtige Azië of wil je de herinneringen. - Recepties Borrelen op locatie Vanuit onze mobiele retro bar serveren Bert. Een leuke, originele foodtruck die heerlijke pasta's' met een uitgebreid aanbod aan verse, zelfg. Vanuit onze retro Amerikaanse foodtruck serveren wij Holy Dogs met stijl op iedere locatie. Mories verhuurt foodtrucks die voldoen aan uw wensen. De mooie, mobiele bar is een verbouwde Ci. Bar/Foodtruck STROOT serveert de perfecte Gin-Tonic met bijpassend hapje in een gezellige truck. Huur het tofste café op wielen: De Carafé!
Gezonde foodtruck voor uw feestjes en evenementen - Yolomi.
Catering voor uw bedrijf feesten. Gezonde foodtruck voor uw feestjes en events. Home Gezonde foodtruck voor uw feestjes en events. Proef Yolomi foodtrucks op markten vaste locaties. Foodtruck op uw feest met familie vrienden. Foodtruck op uw bedrijfsfeest of personeelsfeest.
Originele traiteur voor uw feest scherpe prijs een bord vol ervaring.
Trendsetter voor België. De sleutel tot succes voor een geslaagde babyborrel. Traiteur - culinair architect. Originele formules met een verrassende invalshoek. Gloednieuwe foodtruck met lekkere hamburgers, frietjes en hartige snacks. 2001 - 2022 Catering Paris Royal - E-mail. info@parisroyal.be - Algemene voorwaarden.
Originele foodtruck of foodstand Mi Streetfood.
Onze originele foodtrucks en foodstands maken deel uit van de belevenis, ze worden telkens aangekleed volgens het gekozen thema, dat draagt bij aan de sfeer. Aan jou de keuze! Streetfood beschikt over verschillende trendy foodtrucks die voor elk feest de perfecte streetfood-beleving creëren.

Contacteer ons