Meer resultaten voor mobiele frituur huren zonder personeel

 
mobiele frituur huren zonder personeel
 
Boefferke - Mobiele frituur, snacks en bbq.
Een ruim aanbod apertiefhapjes: vis, vlees, gefrituurd, warm, koud., Kleine gerechtjes op een receptie, als tussengerecht of om onderling te combineren. Een assortiment kleine desserts, ideaal om de maaltijd af te sluiten met een of meerdere desserts. Een assortiment desserts, ideaal om de maaltijd mee af te sluiten. Lekkere hoofdgerechten voor grote groepen, afgewerkt met lekkere groentjes, aardappelen, frietjes., Een fantastisch bbq-buffet met een uitgebreid assortiment, aangevuld met lekkere groenten, aardappelen, frietjes., Diverse soorten vleeswaren uit eigen huis. Keuze uit twee lekkere formules. Keuze uit vlees- en visschotels, of een combinatie ervan. Desgewenst kan een luxe versie gekozen worden. Maak een keuze uit warme en koude voorgerechten en uit warme hoofdgerechten. Kies uit 4 lekkere menus bestaande uit 4 gangen. Feest op tafel aan betaalbare prijzen. Frietjes met 5/11 snacks en saus naar keuze, alles à volonté. Heb je iets te vieren? Kies onze partyformule met hamburgers, hot-dogs, braadworsten, à volonté. Vraag jouw persoonlijke offerte aan. Er is al een menu vanaf € 4,50, per persoon. U wenst ons te boeken of u hebt nog een vraag ivm. Aarzel niet om contact op te nemen. Mobiele frituur, snacks en BBQ.
desnackcar.be. Visit our Facebook. check-circle. thumbs-o-up. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. pinterest. youtube. twitter. instagram.
12 jaar ervaring en 15 foodtrucks in dienst voor uw feest. AL MEER DAN 12 JAAR ERVARING IN HET VERZORGEN VAN FEESTJES! Al meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van feesten en events. De snackcar is actief over heel België, Nederland en Duitsland. Frituur De Snackcar, smakelijke en gezellige frituurwagens en foodtrucks! Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Wij komen naar u toe, ook aan huis! Bekijk alvast onze standaard formules die wij in aanbieding hebben. Zou je echter iets anders willen ook dat kan, vraag dan eenvoudig een offerte aan. Reeds 12 jaren ervaring in het verzorgen van kleine en grote feesten, alsook events. 15 foodtrucks in beheer. Je kan dus met een gerust hart je feest of event uitbesteden aan ons. Al onze mobiele frituurwagens zijn compleet volgens de regels van de horeca uitgerust. Kwalitatieve producten dienen immers in de beste omstandigheden verwerkt te worden.
Frituurwagen Cornil Mobiel.
Wij zijn dan graag uw partner. Wij bieden onder andere gezellige mobiele frituurwagens te huur aan, zodat u uw gasten eens lekker kunt verwennen. Nee hoor, helemaal niet. Het huren van een frituurwagen is goedkoper dan u denkt. Wij bieden diverse maatwerk arrangementen aan tegen scherpe prijzen. Zo kunt u kiezen voor een all-in arrangement of voor een arrangement waarbij u betaalt per stuk. Voor een grote groep is het handiger en voordeliger om voor een all-in arrangement te kiezen, want u betaalt dan per persoon. Een eenvoudige rekensom vertelt u wat u kwijt bent aan cateringskosten. De prijs zal u meevallen. U kunt een frituurwagen mobiel huren met of zonder personeel.
Frietkraam Huren - Top 10 eventplanner.be.
Download onze gratis eventplanner.be-app uit de Google Play Store. Installeer de app. Aanmelden Registreren Voeg je eventbedrijf toe Event software. eventleveranciers frietkraam huren. Op zoek naar 'frietkraam' huren'? In onze database vind je alle leveranciers die frietkraam huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'frietkraam' huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest! Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis! Link toevoegen Bedrijf aanmelden. Melis Events bv. 11 reviews Dessel. Melis Events is een catering- en verhuurbedrijf voor grote en kleine publieksevenementen en feesten met een ruim aanbod van tenten, feestmaterialen, springkastelen, foodtrucks, frituren en tapwagens. Mobiel Catering Bedrijf De Tempelier. Schrijf review Beerse. Feestverzorging Mobiele Frituurwagens De Tempelier is een dynamisch cateringbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en aktief over heel België. Onze aktiviteiten concentreren zich op twee hoofdzaken Het: leveren en verzorgen van Buffetten, Receptie's., Schrijf review Geel. Een frituur bij u thuis of op het werk en dit vanaf € 4 à volonté dat is pas genieten!
Mannekefrite, frituur aan huis, evenementen huren, scholen, feesten, frituur huren, mobiele frituur, Asse, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel, Zaventem, Meise, Wemmel, Oost-Vlaanderen.
Ons mobiele frietkot staat tot uw beschikking in heel België. Wij rekenen geen vervoerskosten aan, waar uw evenement of feest ook plaatsvindt. U kunt onze frietmobiel zowel met als zonder personeel huren. Een frituur huren voor uw feest, evenement of gewoon privé?
Frituurkraam De Foodwagen.
Het is mogelijk om een mobielfrituurkraam te boeken met of zonder personeel voor de bediening ervan, dus indien u de bediening van de mobiele frietkraam liever zelf voor uw rekening neemt dan is dat geen enkel probleem. Een eigen mobiele frietkot of frietkeet aan huis, wie droomt daar nu niet van? In overleg met u wordt er allereerst besproken wat er aangeboden gaat worden in de mobiele frituurkraam zodat wij u maatwerk kunnen aanbieden.
Algemene voorwaarden Het Frietkot Frituur aan huis!
Het Frietkot frituurwagens garandeert u de beste prijs! Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Het Frietkot frituurwagens. met betrekking tot verkoop en levering van goederen en het verrichten van diensten zoals onder andere het verzorgen van festiviteiten, recepties, bruiloften en dergelijke in de ruimste zin van het woord evenals het ter beschikking stellen van personeel, ruimten, tenten en materialen en dergelijke. HET FRIETKOT kan niet gebonden worden door de handelingen en/of mondelinge afspraken van personen die haar onbevoegd vertegenwoordigen, tenzij de afspraken schriftelijk zijn bevestigd door de daartoe bevoegde personen. Naast administratieve kosten min 9 euro herinneringskosten en min 15 euro aanmaningskosten resulteert de niet-betaling op de vervaldag van rechtswege en zonder ingebrekestelling op alle vervallen en onbetaalde bedragen.
Frietkar huren in Sittard - De beste frietwagen van Frietje on Tour.
De beste snacks en verse friet zonder gedoe. Onze mobiele frietkar voorziet u van heerlijke friet en een rijk assortiment aan snacks. Ons personeel ontneemt alle lasten en verwent al uw gasten. Een ideale optie dus voor een Sittards buurtfeest of tijdens een bruisend carnaval. De frietkar van Frietje on tour staat altijd paraat met professioneel personeel. U kunt ook een betaalbaar V.I.P. arrangement huren in Sittard en dat betekent 1,5, uur lang onbeperkt eten en 5 uur lang onbeperkt drinken.
Friet op locatie.
Neem vrijblijvend contact op en bespreek uw plannen met ons. Vraag offerte aan. FRIET OP LOCATIE. Friet op locatie voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wilt u op leuke en originele manier uw gasten verrassen zonder zorgen? Heeft u een bedrijfs feest, doop/communie, huwelijksfeest, buurtfeest, open dag, jubilaris, opening, sinterklaasviering, kerstborrel, familiedag, personeelsfeest, etc. en wilt u keer iets anders dan bijvoorbeeld bbq of buffet? Frietwagen inhuren bij Shirleys Friture. Heeft u er dan al eens over nagedacht om onze frietwagen in te huren? Wij komen met onze frietwagen naar u toe en kunnen uw gasten tijdens of na het feest voorzien van een heerlijke puntzak verse friet, snacks of een bittergarnituur. Onze mobiele frituur huurt u inclusief personeel zodat u zich met uw feest bezig kan blijven.
Frituur Foodtrucks Overzicht.
Wij zijn frietbakkers pur sang en zijn dol op feesten en evenementen. Onze frieten zijn een culinaire meerwaarde voor elke gelegenheid.Bij de geur van dampende frituurpannen bruisen wij van de energ. Na veel vraag of wij naast onze winkel ook nog ergens anders staan, hebben wij besloten een foodtruck aan te schaffen voor bedrijfs feesten en evenementen. Wij doen dit met passie en genieten volop a. In 2014 zijn wij begonnen met Pickles Mayo, heerlijke verse bio-friet en zelfgemaakte frikandellen. Natuurlijk gebakken in rijstolie.Wij staan op foodtruckfestivals, muziekfestivals en diverse ande. Wij snijden ambachtelijke friet aan de kraam, zelf bereid stoofvlees met een heerlijke bourgondische kroket en, andere snacks frisdranken, en een heerlijk bakkie koffie.De wagen moet u zelf gezien he. Hieper de Pieper. Inmiddels 5 jaar geleden is Hieper de Pieper ontstaan uit onze passie om mensen te laten proeven dat fast food lekkerder, puurder en gezonder is met h eerlijke verse, vegetarische en glutenvrije prod. Huur onze mooie frietwagen in voor uw verjaardag, bedrijfs feest, opening, familie dag, kinderfeestje of andere gelegenheid. Met deze snackwagen op locatie bent u snel en relatief goedkoop voorzien v.
Catering Frank Heers - Feesten en evenementen.
Een sportevenement, bedrijfsevent, privéfeest, fuif of festival op de agenda? Dan mag Catering Frank uit Heers niet ontbreken, dé cateraar voor hongerige gasten op alle soorten evenementen! Alles hebben we in huis om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken: van tafels en stoelen, tenten en frituurwagens tot suikerspinwagens en smoutenbollenwagens. Zin in een barbecue? Natuurlijk kan Catering Frank daar ook voor zorgen! CONTACTEER CATERING FRANK. Een feestje bij u thuis of in een feestzaal? Wij zorgen dat het uw genodigden aan niets ontbreekt. Meer over privéfeesten. Een personeelsfeest of opendeurdag: dankzij Catering Frank is de complete catering gecoverd. Meer over bedrijfsfeesten. Geen sportwedstrijd, fuif, festival, beurs, jaar-en rommelmarkt of ander event zonder Catering Frank! Meer over evenementen. Verrassend uit de hoek komen op een feest of event: huur eens een frituurwagen en serveer de lekkerste frietjes. Betaalbaar, snel en zeg nu zelf, het smaakt altijd! We beschikken over frituurwagens van 3 tot 6 pots friteuse. Al onze wagens zijn bovendien uitgerust met een frigo en diepvries. Contacteer ons voor meer info over frituurwagens. Een microgolfoven, diepvries, frigo's, bain-marie, gasfornuis, chafing dish, frietketels, bakplaten, percolator, soepverwarmers, bbq op houtskool nodig op uw feest of event?
Foodtruck - De Snackcar - Vind Boek foodtrucks. De Snackcar.
Ik kom naar u toe, door heel belgie en Nederland, ook aan huis! Als uw interesse gewekt is, neem dan zeker een kijkje bij de formules. Hier vindt u mijn voorwaarden terug. Als u een keuze gemaakt hebt kunt u contact met mij opnemen door een mailtje te sturen of mij gewoon te bellen. Wij werken met verse aardappelen, gebakken in Belgisch frietvet met kwaliteitslabel. De lekkerste snacks en versgebakken broodjes. Onze heerlijke rundgoulash en rundsstoofvlees wordt overigens zelf bereid! Hygiëne, vriendelijkheid, kwaliteit en vooral een lekkere friet, zijn bij ons topprioriteit! Sinds kort bieden wij ook Glutenvrije snacks aan! Hopelijk tot binnekort, in onze mobiele frituur! Al 12 jaar ervaring in het verzorgen van feestjes! Goed om te weten. Deze foodtruck kan zonder personeel geboekt worden!
Mobiele Frituur huren regio Antwerpen - Fritremork frietkraam aan huis.
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Fritremork uit Hove specialiseert zich in de verhuur van professioneel ingerichte mobiele frietkramen zonder personeel. Mobiel frietkraam voor kleine en grote evenementen. Afhankelijk van de hoeveelheid frieten die u gaat bakken, hebben we de foodtrucks voor frietjes uitgerust met een 2,3, 4 of 5 pots friteuse. Kortom voor elk evenement groot of klein hebben we een gepaste fritremork. Meer uitleg over onze fritremorken. Voor elk frietkraam geldt. Elk frietkraam is voorzien van een koelkast. Het frietkraam wordt steeds door ons naar de plaats van het evenement gebracht en door ons teruggehaald. Eens het frietkraam is geïnstalleerd, krijgt u van ons alle nodige instructies voor het gebruik van de friteuse. Wij verwachten dat de frietjesbakker hierbij aanwezig is. U zorgt voor netspanning 220 Volt, monofase, 20A tot aan de verkoopwagen. Gas en bakolie kan u bij ons afnemen. Al onze wagens zijn voorzien van de vereiste keuringen wat betreft elektriciteit, gas en brandveiligheid. huur een mobiel frietkraam. Binnen een straal van 30 km rond Hove is het brengen en ophalen van het frietkraam kosteloos. Een frietkraam huren kan al voor de prijs van € 205 excl.

Contacteer ons