Meer resultaten voor mobiele frituur gent

 
mobiele frituur gent
 
Mobiele frituur en Catering Boefferke.
Frietmenus voor grote groepen. Steeds paraat om u te bedienen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Mobiele frituur en Catering Boefferke. biedt tal van formules aan. Wij werken alleen in regio West- en Oost-Vlaanderen. Geen verassingen, u krijgt altijd eerst een offerte. Interesse in een van onderstaande formules? Dit is onze manier van werken.: Mail ons steeds zoveel mogelijk informatie.: ongeveer aantal volwassenen en kinderen. wanneer wenst u te eten uur. datum van het feest. Wij contacteren u snel. U krijgt binnen de 8 dagen een offerte. Aanpassingen kunnen nog besproken worden tot 8 dagen voor de datum van het event. Bij bevestiging van de offerte, zetten wij uw feest vast na betaling van een voorschot van € 250. U krijgt een bevestiging via mail. Mocht u deze mail niet ontvangen hebben binnen de 8 dagen, gelieve ons telefonisch te contacteren. Recepties en walking dinners. Een ruim aanbod apertiefhapjes: vis, vlees, gefrituurd, warm, koud., Kleine gerechtjes op een receptie, als tussengerecht of om onderling te combineren.
FrietFun - Mobiele frituur regio West-Vlaanderen Een frietkraam op uw feest?
U zoekt een mobiele frituur/snackwagen of een professionele eetstand om uw feest of evenement origineel en lekker te maken? FrietFun - Catering Depoorter zorgt ervoor dat het smaakt als een feestje in uw mond! volg ons op facebook. 32 0 59 51 15 01. Catering Depoorter - 2022 alle rechten voorbehouden websites op maat: the web - Webdesign Gent en Gistel.
Home - friethuisjecatering.
Catering met of zonder bediending! Mobiele frituur - Hamburgerwagen. Pastawagen, bier- drankwagen. Friethuisje te Evergem verzorgt al uw evenementen met hun cateringdienst en dit over het hele land. 09 357 49 23. Mobiel frietkraam hamburgerkraam. Huur met of zonder personeel. Zin in een feestje of nood aan een professionele uitrusting voor een grootschalig evenement?
Baveco - Services Catering, mobiele frituur - Deinze, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Benelux en Frankrijk.
Ik zal niet nalaten om reclame voor jullie te maken! de beste reclame is zowiezo gemaakt en die gaat verder mond aan mond. Het was een geslaagd feest en iedereen is voldaan naar huis gegaan. het was TOP! Lekkere frietjes en vlees, alles was verzorgd, vriendelijk personeel, zeker voor herhaling vatbaar.
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Met onze mooie frietwagens en een flinke portie enthousiasme gaan we zowel kleine als grote feesten en evenementen in Nederland en Belgie af. Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam frietkot aan huis in Nederland en Belgie.
Foodtruck huren voor uw feest of evenement.
Dennenlaan 12A 2340 Beerse. Bel: 014 89 97 40. Kies uw foodtruck. Kies hier of u voor een bedrijf een foodtruck wilt of particulier. De Tempelier uw partner is al uw catering benodigdheden. Dennenlaan 12 Unit 6 7 2340 Beerse.
Catering service events - Frituur- hamburgerwagens 't' Snackske.
't' Snackske staat sinds 2006 in voor de catering op al uw evenementen en feesten. Door onze ervaring zijn we uitgegroeid zijn tot een van de toonaangevende cateringbedrijven in de regio. Verzorgde catering op maat. Dankzij onze professionele medewerkers kunnen we u een vlotte, goede service bieden aan een aantrekkelijke prijs.
Foodtruck huren in Gent? Ontdek het aanbod op Foodtruck.be.
Zeg niet zomaar frituur tegen deze gastronomische friettruck on wheels. Met huisgemaakte en verse producten. Voor heel Vlaanderen Brussel. Ontdek deze foodtruck. Partytruck: foodtruck met een groot LED-scherm, dj, drank of streetfood. Een feestje bouwen op je bedrijfsfeest of familiefeest? Dan heb is deze foodtruck met groot scherm iets voor jou. Er zijn pakketten met DJ, drank streetfood. Ontdek deze foodtruck. Cavavan mobiele cavabar.
CATERING VERKINDERE FOOD, DRINKS, SNACKS, FASTFOOD.
Catering Verkindere verzorgt uw evenement en biedt aan: frieten, hamburgers en braadworsten, frisdranken en bier. Enkele Catering Verkindere referenties.: Waregem Koerse, Oostende Koerse, Oostrozebeke Koerse, Club Brugge, Cyclocross Middelkerke, Cactusfestival, Hee Tervuren, Rock Werchter, 6u van Kortrijk, Student Kick Off Gent.
De Natuurfrituur: biologisch, vegetarisch en sociaal betrokken - Vivat.be.
Het concept werd gelanceerd door een biokoppel: Hans uit Ninove en Kathleen uit Gent. Ze beslisten om heerlijke, duurzame en diervriendelijke frietjes te maken. Terwijl klassieke frietjes in ossenvet worden gebakken, gebruiken Hans en Kathleen plantaardige olie. De kip- en vleeskroketjes werden vervangen door vegetarische recepten zoals not-dogs, spinazienuggets, bitterballen en andere boskroketjes. De aardappelen zijn biologisch en dat is ook bewezen met het Biogarantielabel. Alles wordt zelf bereid, behalve de biomayonaise en ketchup die worden aangekocht. De Natuurfrituur zet zich niet alleen in voor het milieu. De onderneming van Hans en Kathleen is ook sociaal betrokken. Het koppel geeft een duurzame tewerkstelling voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hun werknemers zijn dus zowel studenten als doelgroepmedewerkers. En dat is niet alles. Sinds januari 2011 is de frituur ook erkend als sociaal incubatieproject. Het betekent dat De Natuurfrituur vele kleine aandeelhouders heeft. Dankzij al die kwaliteiten werd de Natuurfrituur geselecteerd voor de provincie Oost-Vlaanderen in de race naar de felbegeerde Grote Prijs voor Toekomstige Generaties!
Mobiele Frituur huren regio Antwerpen - Fritremork frietkraam aan huis.
Mobiele frituur huren? Kies voor onze frietkramen. huur een mobiel frietkraam. HUUR EEN MOBIEL, PROFESSIONEEL INGERICHTFRIETKRAAM. Bent u op zoek naar een mobiel frietkraam voor uw feestje, evenement, sportmanifestatie, jaarmarkt, opendeurdag of een andere gelegenheid? En wenst u zelf uw frieten te bakken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Fritremork uit Hove specialiseert zich in de verhuur van professioneel ingerichte mobiele frietkramen zonder personeel.
Home.
Het Friethuisje organiseert catering in gans Vlaanderen voor diverse aangelegenheden zoals verjaardagen, feesten, vrijgezellen en andere evenementen. Deze cateraar luistert zeer aandachtig naar uw wensen en denkt mee met u om u een vlotte en kwalitatieve catering aan te bieden. Verhuur van trendy foodtrucks. Ook als u het heft in eigen handen wilt nemen kunt u steunen op de diensten, want deze cateraar verhuurt ook foodtrucks zonder personeel. De functioneel ingerichte wagens hebben alles om uw gasten van lekker eten te voorzien. Frituur met verse frieten.
mobiele frituur gent
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren Over 2dehands Adevinta Sitemap 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.

Contacteer ons