Meer resultaten voor mobiele barbeque wagen

 
mobiele barbeque wagen
 
Mobiele BBQ kraam FOOD N DRANK.
Wij gaan nog een stapje verder, want wij komen met een mobiele BBQ gewoon bij u thuis of op locatie. Wij garanderen maatwerk, lekkere gerechten, leuke bediening en vlekkeloze opkuis achteraf. Het enige wat u hoeft te doen is te boeken. Wij verzorgen de rest. Food Drankentrucks: Alles is mogelijk! Echte beste frietjes. Feestbenodigdheden te huur. Foodtruck met Cote à los. Mobiele BBQ kraam. Mobiele fish and chips kraam. Mobiele smoothie wagen. Verhuur tafels en stoelen.
BBQ Foodtruck - Een overzicht! Go Celebrate.
Wat kost een BBQ foodtruck? Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. Kan een foodtruck ook binnen staan? Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is. Is de offerte echt geheel vrijblijvend? Wat doen jullie met slecht weer? Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren.
Catering Frank Heers - Feesten en evenementen.
Een sportevenement, bedrijfsevent, privéfeest, fuif of festival op de agenda? Dan mag Catering Frank uit Heers niet ontbreken, dé cateraar voor hongerige gasten op alle soorten evenementen! Alles hebben we in huis om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken: van tafels en stoelen, tenten en frituurwagens tot suikerspinwagens en smoutenbollenwagens. Zin in een barbecue? Natuurlijk kan Catering Frank daar ook voor zorgen! CONTACTEER CATERING FRANK. Een feestje bij u thuis of in een feestzaal? Wij zorgen dat het uw genodigden aan niets ontbreekt. Meer over privéfeesten. Een personeelsfeest of opendeurdag: dankzij Catering Frank is de complete catering gecoverd. Meer over bedrijfsfeesten. Geen sportwedstrijd, fuif, festival, beurs, jaar-en rommelmarkt of ander event zonder Catering Frank! Meer over evenementen. Verrassend uit de hoek komen op een feest of event: huur eens een frituurwagen en serveer de lekkerste frietjes.
De Mobiele Snack - Reviews. Offerte. Booking. eventplanner.be.
De Mobiele Snack. Industrieweg 42, 3606 AS Maarssen, Nederland. toon telefoonnummer 31346580580. toon mobiel nummer 31621545284. Voor creatieve catering van lunches, diners, koud en warme buffetten, tapas, barbeque. Ook geven wij kook workshops en hebben de beschikking over een snack wagen voor feesten en partijen op locatie.
BBQ wagen Antwerpen Nickys Friet- Grilltruck.
Vragen en contact. Graag onze BBQ wagen in regio Antwerpen reserveren voor uw feest of evenement? Via de offerte aanvraag kunt u een gedetailleerde prijsofferte ontvangen. Speciale wensen of suggesties? Breng ons zeker op de hoogte en wij kijken wat er mogelijk is.
BBQ wagen huren - Huur nu een BBQ wagen op locatie - Food on Tour.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een BBQ wagen van Food on Tour. Zo haalt u gegarandeerd iets lekkers in huis! Voor een compleet en verzorgd feest bent u bij Food on Tour aan het juiste adres.
Verhuur van mobiel frietkraam of frituurwagen van De Food Wagen uit Antwerpen Wilrijk - De Food Wagen - Wilrijk Antwerpen.
De Food Wagen verzorgt professioneel mobiel frituur verhuur. Wij komen met onze mobiele frituurwagen ter plaatse en zorgen voor het eten en personeel indien gewenst. Wilt u thuis, op een feest, bij vrienden of vereniging een frituurwagen hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zorgen voor lekker eten en blije gasten. Met onze mobiel frituur ook catering op maat. Zoekt u een geschikte catering voor alle gelegenheden? Huur dan eens onze mobiele frituurwagen. Het is een luxe kraam die volledig professioneel is ingericht. In de frituurwagen zijn spullen als een mayonaisepomp, een frietvergiet, scheppen en dergelijke aanwezig, zodat wij snel en makkelijk een lekkere maaltijd kunnen bereiden. In overleg met u wordt er beslist wat er vanuit de mobiel frituur wordt aangeboden. Dit gaat van een klassiek pak frieten tot een hamburger, hot dog, curryworsten, satés, bouletten, cervelas, stoofvlees, fishsticks, hamburgers, etc.
BBQ Foodtrucks - De beste foodtrucks vind je op Salino.be.
Laat je inspireren. Zowel in de winter als in de zomer zorgen onze BBQ foodtrucks voor sfeer, heerlijke geuren en de charme van outdoor cooking. Ben je een fan van low en slow, een streetgrill of smoker, of BBQ met een rock en roll gehalte, hier vind je ze allemaal!
Vredeveld Verkoopwagens is u juiste partner.
Onlangs in bedrijf gegaan. Een nieuwe FOODTRUCK wagen voor Snack Company Helder uit Enschede. Inventaris compleet ingericht met Pitco bakovens, koelkasten en grillplaten. Renault Master EUROBOX-XXL promotiewagens 4DB. Wij wensen 4db Roadshows uit Tiel veel succes met de nieuwe mobiele EUROBOX promotiewagens.
BBQ kraam De Foodwagen.
Heeft u een feestje in het vooruitzicht en wilt u goed voor de dag komen, dan is de mobiele BBQ kraam van De Food Wagen een goed idee. Wij komen met onze bbq wagens bij u aan huis op uw feestje en kunnen de gehele dag eten op uw fuif verzorgen.
Barbecue Grill Foodtrucks Overzicht.
Wij rijden rond om de gasten op festivals, bruiloften, bedrijfs en andere feestjes te laten genieten van een goede. Meat Gijs is een enorm stoere bbq Koffie truck. Onze gerechten staat gelijk aan pure liefde. Met sommige stukken vlees zijn we wel 12 uur bezig, om het perfect te maken Meat Gijs is een ervaring., De Kippen Preuverie Foodtruck.
BBQ kraam Cornil Mobiel.
Natuurlijk is onze BBQ kraam niet de enige wagen die wij in de verhuur hebben. Wij hebben nog veel meer wagens die te huur zijn. Bekijkt u ons aanbod maar eens. Er zit vast wel iets bij waar u uw gasten blij mee kunt maken. Wilt u advies op maat van een echte specialist? Belt u ons dan gerust. Wij staan u graag te woord. Echte beste frietjes. Fast food catering.

Contacteer ons