Meer resultaten voor mobiele eetkraam

 
mobiele eetkraam
 
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Met onze mooie frietwagens en een flinke portie enthousiasme gaan we zowel kleine als grote feesten en evenementen in Nederland en Belgie af. Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam frietkot aan huis in Nederland en Belgie.
Mobiele frituur - t Frietamientje.
Vanzelfsprekend onze frietjes en snacks natuurlijk! Maar ook, bij ons weet u zeker waaraan u bent. Zelf houden wij van correcte en duidelijke afspraken. Wij hanteren een transparante service die iedereen weet te appreciëren. Wij zijn geen saai team, maar weten onze humor in evenwicht te houden met de nodige ernst en concentratie. Prioriteit is voor ons een tevreden klant en we doen er alles aan om dat zo te houden! Hoe werkt het? Bel ons op 0468 23 42 98 voor meer informatie of ga naar de boekingspagina. Vul de velden in en kies de gewenste formule. Wij contacteren u om verdere details te bespreken. Wenst u ons eerst graag te testen vooraleer u ons boekt? Bezoek dan zeker één van onze vaste standplaatsen en laat u overtuigen. Onze vaste standplaatsen. Overtuigd van onze expertise? Wacht niet langer en boek ons! Wijkfeest of straatfeest. Onze frietkraam op jouw evenement?
Mobiele eetkraam huren bij de Mobiele Poffer.
Daarnaast kunt u onze eetkraam huren voor op evenementen of markten. De ervaring leert dat kinderen ontzettend genieten van een verse portie poffertjes, maar ook dat volwassenen graag in de rij staan om van onze poffertjes te smullen. Dit niet alleen om de poffertjes, maar ook om het nostalgische en warme gevoel dat onze mobiele eetkraam met zich meebrengt!
Reinaert Catering: een mobiele frietkraam op uw feest in de regio Retie, Dessel, Turnhout, Balen, Mol, Geel, Arendonk.,
wie zijn wij. Voor elk feest en elk budget, bij u. Prijs per persoon. € 7 pp. € 9 pp. € 10 pp. € 11 pp. Verse friet à volonté. Snacks, onbeperkte keuze uit volgend aanbod.: Stoofvlees uit eigen keuken. Huurprijs wagen per feest. Aantal uren open. Tussen 30 en 90 personen. Meer dan 90 personen. Kilometer vergoeding voor verplaatsingen binnen werkgebied. Onbeperkt frietplezier aan een vaste prijs per persoon. Kies je formule en vraag meteen een offerte. Wat betekent à volonté.: Uw gasten mogen kiezen wat ze willen en zoveel ze willen! Willen ze nadien nog een snack en/of friet: geen probleem! Zolang de frituur open is mogen uw gasten komen bijbestellen! Wat omvat de huurprijs van de wagen? Huurprijs mobiele frietkraam.
Foodtrucks voor je verjaardagsfeest - Huur de beste foodtrucks voor jouw feest op Salino.be.
Geniet van een persoonlijke opvolging en advies. Salino voor bedrijven. Foodtrucks in Vlaanderen. Foodtrucks zijn helemaal de bom. En terecht: een heerlijke thematische cuisine, op maat bereid en op locatie geserveerd! Ook in Vlaanderen bieden heel wat foodtrucks hun heerlijke gerechten aan. Maar waar vind je die? Simpel: op Salino.be! Wij zetten voor jou alles op een rijtje. Met onze eenvoudige zoekfuncties vind je in een handomdraai de perfecte foodtruck naar jouw smaak. Ook eventlocaties in Vlaanderen met de gepaste eigenschappen qua grootte, parkeerplaatsen en diensten vind je in een handomdraai op Salino. Je kan zelfs een efficiënt visueel overzicht krijgen van alle diensten in de geselecteerde regio. Profiteer ervan om de topkeukens van de foodtrucks perfect tot hun recht te laten komen!
Fritmobiel.be Origineel En Populair Op Elk Feest.
Origineel En Populair Op Elk Feest. Wij zijn Jef en Sofie en zeven jaar geleden, in 2010, begonnen we met het uitbaten van Mobiele Frituur Josief in bijberoep. Op aanvraag luisteren we uw drinkfeest, verjaardagsfeest, communiefeest, verjaardagsfeest, personeelsfeest of elk ander privé-evenement op met ons mobiele eetkraam.
Mobiele eetkraam huren? Poffertjeskraam maakt het mogelijk!
Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of een e-mail sturen naar info@poffertjeskraam.nl. Top 3 meest bekeken. De Mobiele Poffer. Poffertjes On Tour. Anderen bekeken ook. Mobiele eetkraam huren. Wellicht ook interessant. Pofferjes op locatie. Staat uw Poffertjeskraam niet op deze website?
Frit4u - Mobiele Frietkraam.
U zorgt voor de locatie en wij komen met onze mobiele frituur aan huis, feestzaal, bedrijf of andere originele feestlocatie. Wij brengen uw feest naar een hoger niveau en maken het onvergetelijk voor uw gasten. Een feestje in het verschiet? Dan is het tijd voor frietjes. Dankzij ons kan u rustig en ten volle mee genieten van uw feest. U hoeft niet af te wassen of eten te bereiden, u hoeft enkel uw gasten te ontvangen en wij doen de rest voor u.
Party Snacks Mobiele Frituur.
Home Over ons Catering Frietwagens Foto's' Contact. welkom Welkom op onze site. Party Snacks mobiele frituurwagens, een grandioos idee voor al je feesten, fuiven, beurzen, evenementen, braderies. Wij verzorgen al je feestjes met verse belgische friet en verschillende snacks. Ook hamburgers, diverse broodjes en onze heerlijke desserten zijn te verkrijgen.
Mobiele frietkraam - De beste frietwagen van Frietje on Tour.
Frietje on tour biedt kwaliteitssnacks en natuurlijk ook verse friet. U kunt kiezen uit hamburgers, frikadellen, kroketten of andere speciale hapjes. Voor sauzen kunt u ook bij ons terecht. Onze gastvrije medewerkers in onze mobiele frietkraam maken het allemaal voor u klaar.
Eetkraam - Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Je huurt een eetkraam voor je evenement of festival, maar evengoed bij je thuis of tijdens een buurtfeest of andere feestjes in binnen- en buitenlucht. Hoe selecteer je nu het juiste eetkraam om je gasten te laten genieten? Het eetkraam moet vooral passen bij jouw event- of feestconcept. Het moet een aanvulling vormen bij de ideeën die je daarrond hebt, zowel qua aanbod voeding of drankjes, als qua visuele uitstraling van het kraam zelf. Mobiele frituurwagens zijn misschien het meeste gekend, maar naast mobiele frituren die snacks zoals versgebakken frieten, hotdogs en hamburgers serveren, zijn er nog heel wat andere culinaire mogelijkheden. Een greep uit het aanbod: een artisanale pizzabakker of een eetkraam dat Italiaanse specialiteiten serveert. Een food truck met wereldkeuken zoals Aziatische of Latijns-Amerikaanse specialiteiten. Een eetkraam gespecialiseerd in vegetarische of veganistische maaltijden. Of een eetkraam op locatie dat zoete heerlijkheden zoals ijs, poffertjes, wafels- of pannenkoeken, churros of oliebollen serveert.
Mobiel frietkraam, ijswagen, pizzawagen en hamburgerwagen van De Honger Stiller uit Antwerpen Wilrijk - De Honger Stiller - Wilrijk Antwerpen.
Wij zijn gevestigd in de regio Antwerpen, maar we komen graag met onze mobiele wagen s naar de plaats waar u dat wenst. Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons eigen personeel, zodat we de volledige zorg voor u uit handen nemen. Wij komen naar Antwerpen, Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Brussel, Limburg en Vlaams Brabant om uw feest succesvol te laten zijn en uw genodigden te laten genieten van een overheerlijke maaltijd. Naast de bekende frituurwagen is het ook mogelijk om een hamburgerwagen, pizzawagen, IJstaartenbuffet, pannenkoekenwagen, hotdogwagen of andere eetkramen te gebruiken.

Contacteer ons