Meer resultaten voor mobiele eetkraam

 
mobiele eetkraam
 
Mobiele frituur op uw feest D&G Frietshop West-Vlaanderen.
Stel uw vraag. Welkom bij D&G Frietshop, de mobiele frituur op uw feest! Bij ons kan u de echte passie terugvinden voor het Vlaamse frietgebeuren. Wij hechten bijzonder belang aan de kwaliteit en het perfect bereiden van de frietjes en snacks.
Mobiel frituurkraam De Frietwagen.
Hier gaat het onmiskenbaar om de nomade onder de frietkramen. Een duidelijk afwijkende variant van het frituurkraam. Want niet elk frietkraam is natuurlijk mobiel. Zelfs als het al in een keet of voormalige caravan is gebouwd wil dat nog niet zeggen dat het ook mobiel is. De frietmobiel is dat wel en die zal dan ook worden ingezet op een steeds wisselende locatie. Eigenlijk als de vorige, met dien verstande dat ook hier weer wordt gewezen op het brede fituur assortiment snacks. De meest Vlaamse benaming van frituurkramen. Wil je in Nederland ook wel een van de vorige benamingen tegen komen, hebben alleen echte Vlamingen het over frietkotten. Frietkot is een met de Vlaamse taal en cultuur. Tot zover dit stukje etymologie over frituur wagens. De benamingen van frituurkramen is overigens niet ons specialisme, maar dat zal u niet verbazen. Ons bedrijf is daarentegen wel gespecialiseerd in mobiel frietkarren verhuur. U kunt dus bij ons een frituurkraam huren, of een van de andere woorden die we hier hebben gebruikt. Onze interesse in de verschillende woorden die voor het frietkot worden gebruikt is puur hobbymatig. De verhuur van mobiele frituur wagens pakken we echter zeer professioneel aan.
Foodtruck, Mobiel Frituur Antwerpen Party-Cars Wommelgem.
Party Cars Offerte aanvragen. Mobiel frituur voor al je evenementen in Antwerpen en verder. Heb je binnenkort een feest gepland en ben je nog op zoek naar een catering waar iedereen gelukkig van wordt? Dan ben je bij Party Cars aan het juiste adres!
Mobiel frietkraam, ijswagen, pizzawagen en hamburgerwagen van De Honger Stiller uit Antwerpen Wilrijk - De Honger Stiller - Wilrijk Antwerpen.
Wij zijn gevestigd in de regio Antwerpen, maar we komen graag met onze mobiele wagen s naar de plaats waar u dat wenst. Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons eigen personeel, zodat we de volledige zorg voor u uit handen nemen. Wij komen naar Antwerpen, Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Brussel, Limburg en Vlaams Brabant om uw feest succesvol te laten zijn en uw genodigden te laten genieten van een overheerlijke maaltijd. Naast de bekende frituurwagen is het ook mogelijk om een hamburgerwagen, pizzawagen, IJstaartenbuffet, pannenkoekenwagen, hotdogwagen of andere eetkramen te gebruiken.
Boefferke - Mobiele frituur, snacks en bbq.
Keuze uit vlees- en visschotels, of een combinatie ervan. Desgewenst kan een luxe versie gekozen worden. Maak een keuze uit warme en koude voorgerechten en uit warme hoofdgerechten. Kies uit 4 lekkere menus bestaande uit 4 gangen. Feest op tafel aan betaalbare prijzen. Frietjes met 5/11 snacks en saus naar keuze, alles à volonté. Heb je iets te vieren? Kies onze partyformule met hamburgers, hot-dogs, braadworsten, à volonté. Vraag jouw persoonlijke offerte aan. Er is al een menu vanaf € 4,50, per persoon. U wenst ons te boeken of u hebt nog een vraag ivm. Aarzel niet om contact op te nemen. Mobiele frituur, snacks en BBQ. 056 71 37 87. BE 0537 301 113. Van maandag tot donderdag van 8u30 tot 12u30 en van 14u30 tot 18u30. Zaterdag van 8u30 tot 12u30 en van 14u30 tot 18u30. Zondag van 8u30 tot 12u. Om h et even voor welke gelegenheid u een feestje organiseert, wij verzorgen u en uw gasten met de lekkerste enmeest fijne gerechten. Wij verzorgen uw feesten met de nodige zorg. Onze mobiele frituur is gespecialiseerd in het aanbieden van uitmuntendefrietjes met de lekkerste snacks voor alle gelegenheden bij u of op locatie.
Mobiele eetkraam huren bij de Mobiele Poffer.
Daarnaast kunt u onze eetkraam huren voor op evenementen of markten. De ervaring leert dat kinderen ontzettend genieten van een verse portie poffertjes, maar ook dat volwassenen graag in de rij staan om van onze poffertjes te smullen. Dit niet alleen om de poffertjes, maar ook om het nostalgische en warme gevoel dat onze mobiele eetkraam met zich meebrengt!
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Met onze mooie frietwagens en een flinke portie enthousiasme gaan we zowel kleine als grote feesten en evenementen in Nederland en Belgie af. Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam frietkot aan huis in Nederland en Belgie.
Mobiele frituur met lekkere snacks op uw feest of event - BMsnacks.
Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn van onze mobiele frituur en de vlotte bediening. Geniet van uw feest en van uw gasten - wij zorgen voor de rest! Niemand is vastgekluisterd aan een tafel wat zorgt voor een gezellige en losse sfeer. Onze ruime capaciteit maakt ons een betrouwbare partner voor uw event. Onze mobiele frituren voldoen aan alle normen op het gebied van veiligheid; wij beschikken over de nodige keuringen. Wij kunnen een competitieve commissie aanbieden. Buysse Mobiele Snacks. Een familiebedrijf van twee generaties dat gespecialiseerd is in het aanbieden van traditionele snacks met mobiele frituur op jullie feesten en events. Dertig jaar geleden werd Buysse Mobiele Snacks opgestart. Over de jaren heen werd het bedrijf uitgebouwd tot een vaste waarde op het gebied van catering. Na verloop van tijd werd er een loods gebouwd, mobiele frituren bijgekocht, het personeelsbestand uitgebreid en werd de lijst van tevreden klanten steeds langer. Inmiddels dé referentie voor een mobiele frituur! Het is altijd leuk lekkere Belgische frietjes te kunnen serveren voor de klanten met jullie mobiele frituur.
Cera versterkt verenigingsleven met behulp van frietjes VILT vzw.
Samen" frietjes eten is een kans op gezellig samen zijn, maar ook op van elkaar leren, klinkt het. Een jury zal maximaal 40 frituurbezoeken voor telkens 30 tot 50 personen selecteren, verspreid over Vlaanderen, Brussel en Oost-België. Bij de gelukkigen komt de mobiele frietkraam in april, mei of juni langs.
desnackcar.be. Visit our Facebook. check-circle. thumbs-o-up. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. pinterest. youtube. twitter. instagram.
De Snackcar uw mobiele frituur! 12 jaar ervaring en 15 foodtrucks in dienst voor uw feest. AL MEER DAN 12 JAAR ERVARING IN HET VERZORGEN VAN FEESTJES! Al meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van feesten en events. De snackcar is actief over heel België, Nederland en Duitsland. Frituur De Snackcar, smakelijke en gezellige frituurwagens en foodtrucks! Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Wij komen naar u toe, ook aan huis! Bekijk alvast onze standaard formules die wij in aanbieding hebben. Zou je echter iets anders willen ook dat kan, vraag dan eenvoudig een offerte aan. Reeds 12 jaren ervaring in het verzorgen van kleine en grote feesten, alsook events. 15 foodtrucks in beheer. Je kan dus met een gerust hart je feest of event uitbesteden aan ons. Al onze mobiele frituurwagens zijn compleet volgens de regels van de horeca uitgerust. Kwalitatieve producten dienen immers in de beste omstandigheden verwerkt te worden.
Frietkraam Frietbus PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes.
De enige echte Frietbus. Voor een knapperige friet en een hartige snack kan u ons steeds vragen op uw feest of event. U wenst uw feestelijke gelegenheid met een originele catering, dan kunt u steeds bij ons terecht. Wenst u meer informatie, of een vrijblijvende offerte, dan kan u ons vrijblijvend contacteren.
Mobifrit - 4e generatie sinds 1958!
Had u graag gebruik gemaakt van onze diensten? Stuur even een mailtje naar: info@mobifrit.be. Wij helpen u graag verder! Tijdens de corona-tijd hebben we niet stil gezeten. We hebben een gloednieuwe webshop in elkaar gestoken. Proef zeker onze huisbereide bereidingen!

Contacteer ons