Meer resultaten voor hamburgerkraam huren

 
hamburgerkraam huren
 
Andere concepten bij 12friet.nl, natuurlijk ook met elkaar te combineren! - snackkar huren bij 12friet.
U kunt onze hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie huren! Warme chocolademelkkraam huren. Heerlijke warme chocolademelk met slagroom op uw event? Wij verhuren kramen inclusief apparatuur voor warme chocolademelk. De kramen hebben een sfeervolle uitstraling, zodat veel indruk maakt op uw event! Professionele espressobar met SCAE gecertificeerd barista. Bent u van plan een groot feest te organiseren en wilt u daar heerlijke verse koffie schenken?
Hamburgerkraam huren in Wijchen - Partyverhuur Wijchen.
Hamburgerkraam huren in Wijchen. Heeft u een Amerikaans thema voor uw evenement of wilt u gewoon heerlijke hamburgers serveren? Huur dan nu een hamburgerkraam bij Partytools! Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement!
Foodtruck huren FUN-VERHUUR.nl.
Huur een Snackwagen, Poffertjeskraam, Hamburgerkraam, Oliebollenkraam, Crepeswagen Churroswagen, Popcorn, Suikerspin, Pizzakar, etc. De wagen wordt geleverd inclusief de noodzakelijke apparatuur., U kunt een wagen huren voor een dag, weekeinde, week, maand, of -indien beschikbaar, voor een langere periode. Met of zonder personeel, zelf doen of door ons laten verzorgen. Voor feest, evenement of festival. Ook kunt ualle benodigdheden en gebruiksmaterialen eventueel bij ons bestellen. Wat uniet gebruiktnemen wij terug, wij nemen alleen ongebruikte of dichte artikelen terug. Inclusief alle apparatuur., Poffertjesbakplaat 70 dops op gas, gas excl. exclusief verbruiksmaterialen zoals gas, meel, schaaltjes, vorkjes en poedersuiker. Dit kunt U van ons meekrijgen., wat U niet verbruikt, nemen wij. € 195, 00. Pannenkoekenkraam - afhaal. Inclusief pitten op gas, en pannenkoekenpannen. Wordt niet bezorgd. Afm; L 3,5, mtr B 2,2, mtr excl. Weegt minder dan 750 Kg. rijden met B rijbewijs, wel met een flinke auto, minimaal 80 PK diesel. € 195, 00. Churros wagen - afhaal. Inclusief apparatuur om Churros te maken.,
Andere concepten bij 12wafels.nl, natuurlijk ook met elkaar te combineren! - Wafelkraam huren bij 12wafels.
Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt onze hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie huren! Warme chocolademelkkraam huren. Heerlijke warme chocolademelk met slagroom op uw event? Wij verhuren kramen inclusief apparatuur voor warme chocolademelk.
Hamburger Foodtrucks Overzicht.
Potato Delicious is niet zomaar een frietwagen.De mannen achter deze foodtruck hebben jarenlange ervaring en weten daardoor hoe ze goede kwaliteit friet op de kaart kunnen zetten.Ook de snac. Geen feestje zonder zoet! Happy Cupcake heeft nu ook een geweldige foodtruck. Vanuit deze foodtruck serveren wij onze heerlijke en kleurrijke cupcakes, macarons, popcakes, chocolade, cookie dough en. Nietalleenopwoensdag bij Alex. Vanaf eind Augustus 2022 verkoop ik via mijn foodtruck iets nieuws, Namelijk Broodjes Gevulde gehaktbal. Wie lust er nu geen broodje bal? De broodjes gevulde gehaktbal van Nietalleenopwoensdag bij Ale. LX rollende bartruck. Wij serveren de lekkerste drankjes. Zowel warm als koud. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij hebben standaard arrangementen met personeel achter de bar in de truck.
Hamburgerkraam nodig? Fifty-Two CATERING.
Onze hamburgerkar is te huur voor allerlei soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, evenementen, open dagen, productlanceringen, straatfeesten, beurzen, schooffeesten, sociale evenementen, enz. binnen of buiten. Het is ook mogelijk dat wij voor eigen rekening verkopen. Wil je meer informatie over het huren van een hamburgerkraam vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.
Hamburgerwagen voor feest of event - Henk Patat Snackwagens.
Bent u op zoek naar een hamburgerwagen op locatie? U kunt vanaf € 750,-, een hamburgerkraam huren. Voor dit startbedrag krijgt u 250 heerlijke broodjes hamburger. Indien u meer broodjes hamburger wilt bestellen of andere specifieke wensen heeft, zoals ijs of frisdrank, laat het ons dan weten. Wij stemmen het assortiment zo goed mogelijk af op al uw wensen. De uiteindelijk te betalen huurprijs, afhankelijk van uw wensen, stemmen wij van te voren met u af. Zo komt u niet onverwachts voor extra kosten te staan. Hoe weet ik of er een hamburgerwagen beschikbaar is? Bent u van plan een hamburgerwagen te huren en wilt u de beschikbaarheid controleren? Bel of mail dan via onze contactpagina. U dient in de mail duidelijk te vermelden wanneer u de hamburgerwagen wilt huren, op welke dag, welk tijdstip en waar wij naartoe moeten komen. Daarnaast dient u aan te geven hoeveel personen u verwacht op uw feest, bruiloft of evenement.
Mobiele hamburgerkraam FOOD N DRANK.
Onze mobiele vintage hamburgerkraam is uitgerust met een professionele keuken en een groot uitklapbaar luik van waaruit wij de hamburgerbroodjes serveren. U kunt deze huren voor zakelijk gebruik, maar onze hamburgerkramen zijn ook te huur voor bruiloften, verjaardagen of andere feestelijke privé aangelegenheden. De hamburger is geboren in Amerika, maar heeft in Europa een lang leven gekregen. Het New Yorkse Delmonicos zette in 1830 als eerste de hamburger op de kaart, maar de variant met broodje kwam pas rond 1900 in opmars. Wie nu als eerste een hamburgerbroodje heeft geserveerd is nog steeds een discussie. Daar doen wij echter niet aan mee. Wij houden ons bezig met maken van deze lekkere broodjes! Bij lekker eten speelt naast de keuze ook nog eens het 'vers' gevoel een rol. We willen gezond eten, maar toch ook lekker én tegen een betaalbare prijs. U bent dan bij ons aan het juiste adres. Een mobiele hamburgerwagen zal op uw feestje zeker hoge ogen scoren. Niet alleen vanwege het lekkere eten, maar ook de gezellige sfeer die u er gratis bij krijgt. Omdat onze hamburgerkramen mobiel zijn, kunnen wij op iedere locatie aanwezig zijn.
Andere concepten bij 12stroopwafels.nl, natuurlijk ook met elkaar te combineren! - Stroopwafelkraam huren bij 12stroopwafels.
Maar niet alleen het lekkere ijs, ook de authentieke ijskar geeft het geheel extra uitstraling en allure. Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt onze hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie huren!
Party Eventing. Easy Food Solutions Over ons.
Party Eventing is een energiek familiebedrijf dat 100 inzet op mobiele catering in alle mogelijke opstellingen voor feestjes, fuiven en events, voor kleine en hele grote groepen, in heel België. Frietwagen, hamburgerkraam, pasta pizza foodtruck, doner kebabkraam, BBQ, pannenkoekenstel, wafelijzers, popcornmachine of chocoladefontein huren met of zonder personeel?
Hamburgerkraam Huren - Top 10 eventplanner.be.
Op zoek naar 'hamburgerkraam' huren'? In onze database vind je alle leveranciers die hamburgerkraam huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'hamburgerkraam' huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest! Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis! Link toevoegen Bedrijf aanmelden. Melis Events bvba. 11 reviews Dessel. Melis Events is een catering- en verhuurbedrijf voor grote en kleine publieksevenementen en feesten met een ruim aanbod van tenten, feestmaterialen, springkastelen, foodtrucks, frituren en tapwagens. Schrijf review Hove. Fritremork verhuurt mobiele, professioneel ingerichte friet - en hamburgerkramen. Voor bakpersoneel dient u zelf te zorgen!
Mobiele hamburgerkraam drankfoodtrucks.be.
Een mobiele hamburgerkraam kunt u huren voor op al uw feesten. Het is een leuke idee voor alle gelegenheden; personeelsfeest, bruiloft of verjaardagsfeestje aan huis. Met een hamburgerwagen maakt u jong én oud blij. De hamburgers zijn van topkwaliteit en ze worden vers bereid. Het beste hamburgervlees komt van het rund. Meestal wordt het vlees van de borst of de runderrib gebruikt. Dat heeft een bepaald vetgehalte van rond de 20 dat nodig is om een sappige hamburger te maken. In onze mobiele hamburgerkraam kunnen wij 'sobere, maar ook speciale hamburgers bakken.

Contacteer ons