Meer resultaten voor frietwagen limburg

 
frietwagen limburg
 
Frietwagen zonder personeel huren bij Smul-frietwagen.nl.
Een frietwagen huren zonder personeel is geen enkel probleem bij Smulfriet! We hebben namelijk een klein wagenpark met frietwagens. Een frietwagen huren kan al vanaf €185,00.De, frietwagens zijn voorzien van goede apparatuur, zo zijn de bakovens zeer eenvoudig te bedienen.
Frietwagen Limburg - Snackmobiel. Comments Box SVG icons.
Limburg is overigens slechts één van de mogelijke regios waar Snackmobiel.nl langs kan komen. U kunt onze mobiele kramen bestellen in heel Nederland en zelfs in België. U kunt al vanaf 40 man een frietwagen in Limburg huren. U bepaalt vooraf uit welke producten men kan kiezen op het feest en wij zorgen voor de rest. U bent bij ons verzekerd van eersteklas voedsel dat wordt bereid in dagverse plantaardige olie. Al onze wagens hebben het HCAPP keurmerk. Wij voldoen dus aan alle wettelijke verplichtingen op het gebied van hygiëne en veiligheid.
FrietjeSpeciaal Huur een frietkraam in Limburg.
50 jaar getrouwd? Huur ons 50" bord! Met LED verlichting. Eerste dag 20 euro. Daarna 5 euro per extra dag. GRATIS ALS U ONZE FRIETWAGEN BOEKT VOOR HET FEEST! Borg € 100. Bezorgd voor € 0,39, per kilometer vanaf ons adres.
SnackShack.be De lekkerste frietjes aan huis!
De lekkerste frieten aan huis. SnackShack is een vintage frietkot uit Limburg dat voor jou frietjes komt bakken! Onze stijl staat voor gezelligheid, plezier, en lekker eten! SnackShack werkt met enkele formules waaruit u kan kiezen. Elke formule is uniek. U kan het formulier hieronder uitproberen om de juiste prijs voor het aantal personen op uw feest te kunnen vinden!
Mobiele frituur Limburg - Friet en Co.
Keuze uit verschillende formules. Wilt u ook een mobiele frituur op locatie? Reserveer uw mobiele frituur. Huur onze mobiele frituur in en maak van uw evenement in Limburg een echt feest! Trakteer uw gasten op verse frieten en snacks à volonté. U huurt onze zeer professionele mobiele frituur en dito personeel voor een vaste prijs. Lees verder en ontdek de verschillende formules voor uw feest. Mobiele frituur voor al uw evenementen in Limburg. Uw gasten laten smullen van heerlijke frietjes en snacks zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen? We komen graag langs met onze mobiele frituur in Belgisch en Nederlands Limburg. Met onze moderne friteuse bakken we in snel tempo artisanale frieten waar u twee uur lang onbeperkt van geniet. Deze worden geserveerd met lekkere sauzen en heerlijke snacks. Welke snacks kiest u zelf, afhankelijk van onze drie formules.: Kies voor uitstekende kwaliteit aan een eerlijke prijs. Een mobiele frituur huren op locatie in Limburg hoeft niet duur te zijn. U reserveert onze frietwagen en wij bakken onze Belgische Trots op locatie, zoals we doen sinds 2006.
Verhuur mobiele frituur-, hotdog- of hamburgerwagen' '' t Snackske.
Onze mobiele frituurwagens zijn uitermate geschikt voor het bereiden van friet, snacks en diverse broodjes. Ze beschikken over voldoende koelcapaciteiten koelcel/koelvitrine. Veiligheid en ondersteuning. De frituurmobiel wordt steeds ter plaatse gebracht en volledig geïnstalleerd door onze ervaren medewerkers. Al onze cateringwagens voldoen aan de sterngste FAVV-normen en beschikken over de nodige keuringsattesten inzake brandveiligheid.
Frietexpress frietwagen huren op locatie! - Frietexpress.
Beperkte friet en snack menu's' tegen een gereduceerd tarief. Particulieren en Bedrijven. Onbeperkte friet en snack menu's' op locatie. Bekijk onze specifieke doelgroepen. Waarom kiezen voor frietexpress frietwagenservice? Uw frietwagen op locatie! Standaard uitgebreide pakketten. Compacte frietwagen op vrijwel iedere locatie.
Frietjestijd Mobiele frituur huren voor al uw feestjes en evenementen!
Als u de catering van uw feestjes toevertrouwt aan Frietjestijd bent u verzekerd dat u in een fijne en ongedwongen sfeer, samen met uw gasten kan genieten. Maak je vooral geen zorgen of de gasten al dan niet tevreden zijn want wie kan je nu niet verwennen met lekkere pasta of verse frietjes? Frietjestijd biedt je de mogelijkheid om de frituur-pastawagen te huren met personeel. Voor elke gelegenheid bieden wij een formule op maat.
Voor de liefhebbers: Frietwagen Limburg - smaakstadgroningen.nl.
Ook voor echt grote partijen is dit een mooie oplossing! Denk bijvoorbeeld aan een festival was frituur echt niet mag ontbreken! frietwagen zeker een succes. Poelier Rijswijk is een aanrader. Het mooie van private dining. Gaan voor een goede notenmix! Honing kopen op het internet.
Over ons.
Wij reizen met onze mobiele Frituur De Smulpijp heel Limburg en Brabant af en we komen zelfs daarbuiten. Wij zijn altijd op weg naar feesten en partijen vanaf 40 personen! In Ospeldijk en in het Weertse Laar hebben we een vaste standplaats.
desnackcar.be. Visit our Facebook. check-circle. thumbs-o-up. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. pinterest. youtube. twitter. instagram.
Wij komen naar u toe, ook aan huis! Bekijk alvast onze standaard formules die wij in aanbieding hebben. Zou je echter iets anders willen ook dat kan, vraag dan eenvoudig een offerte aan. Reeds 12 jaren ervaring in het verzorgen van kleine en grote feesten, alsook events. 15 foodtrucks in beheer. Je kan dus met een gerust hart je feest of event uitbesteden aan ons. Al onze mobiele frituurwagens zijn compleet volgens de regels van de horeca uitgerust. Kwalitatieve producten dienen immers in de beste omstandigheden verwerkt te worden. Uw tevredenheid is onze drijfveer. Wij leggen de lat zeer hoog. Al onze professionele en vriendelijke medewerkers zorgen dat jullie gasten een leuke ervaring hebben met onze foodtrucks. Wij werken enkel met kwaliteitsproducten vanuit onze mobiele frituur. Onze frietjes van verse aardappelen daar staan wij bekend voor, verder is ons stoofvlees en goulash in eigen keuken bereid.
Frietkraam Frietbus PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes.
Internationale dag van het bier! één van de belangrijkste daoge van het jaor, wat kan er op z'on' dag nog mis gaon Jos.te weinig bier, te véél bier? Zin om met Jos. Een Kerstman huren is altijd leuk, maar om hier enkel iemand in een kostuum te steken die HOHOHO roept is voor ons veel te simpel.

Contacteer ons