Meer resultaten voor frietwagen aan huis

 
frietwagen aan huis
 
Frietjestijd Mobiele frituur huren voor al uw feestjes en evenementen!
Als u de catering van uw feestjes toevertrouwt aan Frietjestijd bent u verzekerd dat u in een fijne en ongedwongen sfeer, samen met uw gasten kan genieten. Maak je vooral geen zorgen of de gasten al dan niet tevreden zijn want wie kan je nu niet verwennen met lekkere pasta of verse frietjes? Frietjestijd biedt je de mogelijkheid om de frituur-pastawagen te huren met personeel. Voor elke gelegenheid bieden wij een formule op maat.
Nummer 1 cateraar - Frietwagen De Sluis Catering Event catering.
Frietwagen aan huis? All you can eat, friet snacks. Frietwagen aan huis reserveren? Laat je gasten onbeperkt snacken en genieten van heerlijk knapperige, goudgele frietjes met de juiste bite. Wij maken er met onze Frietwagen arrangementen altijd een smakelijk feestje van!
Frietwagen aan huis FoodWorldBest.
Onze ervaring leert ons dat één uur ruim voldoende is voor groepen tot 80 personen, voor groepen boven de 80 personen kunnen wij in overleg twee of drie uur op locatie komen. Voor afstanden tot 25 km vanaf Best nemen wij de reiskosten voor onze rekening. Indien u niet binnen deze straal woont vragen we een vergoeding van € 0,75, per kilometer vanaf Best naar de locatie en terug. Optie 1: Onbeperkt. Optie 2: Onbeperkt luxe. Optie 3: Onbeperkt super luxe. Tot 100 personen. € 6,75, p.p. € 8,25, p.p. € 9.75 p.p. 101 - 200 personen. € 6,50, p.p. € 8,00, p.p. € 9.50 p.p. 201 - 300 personen. € 6,00, p.p. € 7,50, p.p. € 9.00 p.p. 301 en meer. Prijs op aanvraag. Prijs op aanvraag. Prijs op aanvraag. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met info@foodworldbest.nl of via het contactformulier op onze website. Wilt u een frietwagen aan huis reserveren?
Frietenzo - frietkraam frietwagen, huren, frietwagen huren op locatie.
Friet zo de mobiele frituur is een familie bedrijf dat voor iedere gelegenheid is in te huren. Wij komen bij U thuis of op locatie verse frieten bakken en lekkere snacks. Wij werken altijd met dagverse friet die wij op ambachtelijke wijze ter plaatse voor U bereiden ook werken wij met uitsluitend snacks van de A merken.
Frietkraam aan huis Deurne - DELIKAAT.
Lekker hoor, een frietkraam aan huis in Deurne. Tijdens een evenement is een frietkraam op locatie echt van toegevoegde waarde. Een frietkraam aan huis is in Deurne een stuk dichterbij gekomen met de komst van de nieuwe, mobiele frietkraam van Delikaat.
De Friet Otto - mobiele frituur - Ninove - De Friet Otto.
Hygiëne is voor ons vanzelfsprekend. Ons frietkraam aan huis wordt na elke opdracht volledig gereinigd. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we jou en je gasten bedienen met de glimlach. Die krijg je gratis van ons! Wat onze klanten over ons zeggen. Lekkere frietjes en vlotte bediening. Verschillende formules mogelijk, dus voor ieder wat friets. De Friet Otto op mijn verjaardagsfeest was een waar festijn. Super vriendelijke bediening en heel verse producten. Marnik De Norre. Dik in orde! Super service en vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar. Tom Van Droogenbroeck. Jaar Frituur aan huis. Vanaf 50 personen. Klaar voor een feestje? Wil je graag originele catering voor je feestje of evenement? Dan moet je beslist De Friet Otto inhuren. Deze mobiele frituur komt bij je langs met verse frietjes, lekkere snacks en huisbereide gerechten. Van Waeyenberghe Yves. 0474 95 66 85. 0470 69 32 02. DE FRIET OTTO Cookie Policy Privacy Policy Overzicht Allergenen web design by WeCreating. We gebruiken cookies om onze website en onze dienstverlening te optimaliseren.
Frietwagen huren - Event-Service.
Nostalgische frietwagenhuren voor uw event? De frietwagen van Event-Service hebben al over heel het land hun diensten bewezen. En dat is niet enkel te danken aan de exclusieve uitstraling van onze nostalgische frietwagen. Huur de beste frietwagen frietjes. Onze frietjes zijn van topkwaliteit: knapperige, goudgele frietjes met hart en ziel gebakken. Al onze frieten zijn vers gebakken en simpelweg heerlijk. Wij komen met onze nostalgische frietwagen tot bij uw locatie en maken van uw event een feest om nooit te vergeten. Frietwagen aan huis, op feest of locatie.
Mobiele frituur aan huis voor elk feest, bedrijf of event - Frituuraanhuis.be.
Uw tevredenheid is. zeer belangrijk voor ons! Door het familiale karakter van ons bedrijf kunnen we voor u zeer flexibel optreden. Met een wagenpark dat op dit moment er meer dan 15 units bevat willen we goot zijn onder de kleintjes. Bij Mobiel Catering Bedrijf De Tempelier. betaald u een. We garanderen u. de beste voorwaarden. op kwaliteit en prijs. Mobiele frituur aan huis of op uw evenement? Vraag een offerte aan. Of bel ons: 32 496 63 92 81. Best Frit Den Hoek. Mobiele Catering De Tempelier, Frituuraanhuis.be zijn onderdeel van Best Frit Den Hoek Antwerpen Bvba.
Frietwagen aan huis - Snackmobiel. Comments Box SVG icons.
Een frietwagen aan huis is de smakelijke en handige oplossing om feestvierders te voorzien van onweerstaanbare Vlaamse frieten en overheerlijke snacks. Het servicegerichte personeel van Snackmobiel.nl komt naar de door u opgegeven plek met een frietwagen aan huis, die is gevuld met de meest lekkere hapjes.
Frietwagen op jouw event - t Frietamientje.
Bezoek zeker één van onze vaste standplaatsen in Riemst, Tongeren of Bilzen en laat je overtuigen door onze uitstekende kwaliteit en excellente service! In oktober 2015 gingen wij van start met de uitbating van onze mobiele frituur. Meteen een schot in de roos, want sindsdien zitten wij niet meer stil. Reeds na enkele maanden hebben we beiden beslist onze job vaarwel te zeggen en ons voor de volle 100 toe te leggen op onze frietjes. Want jawel daar zijn wij fier op! Buiten onze vaste standplaatsen waar u ons wekelijks terugvindt, komen wij naar u toe voor elke gelegenheid! Wij zijn een vrolijk, ondernemend en dynamisch duo dat er alles aan doet om uw feest of evenement in goede banen te leiden. Wij staan dan ook bekend om onze vlotte en vriendelijke bediening met professionele aanpak. Meer over ons. Onze frietkraam op jouw evenement?
Aendekerk Event Catering HomePage.
Frietwagen aan huis. Voor je tuinfeest of BBQ-party. IJSPARADIJS-As gaat voluit voor CATERING. Naast onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreid arsenaal aan catering materiaal en gespecialiseerd wagenpark. Back to top. Opgericht in 1989. onder de naam ijsparadijs. Sindsdien groeide het bedrijf van Eddy Aendekerk uit tot de ideale partner voor al uw feesten. En in 2014 was de tijd voor een nieuwe naam aangekomen: Aendekerk" Event Catering. Back to top. voor bedrijven, verenigingen of gewoon privaat. Wij vinden voor elke catering uitdaging een passende oplossing. Frietmobiel, hamburgerwagen, ijskar of tapwagen nodig dan bent u bij ons op het juiste adres.
De Frietwagen De Frietwagen.
De frietwagen is het adres voor het huren van mobiele eetwagens. Ons bedrijf heeft een ruim en divers aanbod van mobiele horeca wagens die op allerlei locaties zijn in te zetten, zoals feesten, partijen, braderieën, markt, sportevenement en zo voort. Het aanbod van de frietwagen is onder te verdelen in drie groepen eetkarren. Ten eerste hebben we wagens op het gebied van eten, denk aan frieten, hamburgers en andere snacks.

Contacteer ons