Meer resultaten voor mobiele eetkraam

 
mobiele eetkraam
 
Foodtrucks voor je verjaardagsfeest - Huur de beste foodtrucks voor jouw feest op Salino.be.
Geniet van een persoonlijke opvolging en advies. Salino voor bedrijven. Foodtrucks in Vlaanderen. Foodtrucks zijn helemaal de bom. En terecht: een heerlijke thematische cuisine, op maat bereid en op locatie geserveerd! Ook in Vlaanderen bieden heel wat foodtrucks hun heerlijke gerechten aan. Maar waar vind je die? Simpel: op Salino.be! Wij zetten voor jou alles op een rijtje. Met onze eenvoudige zoekfuncties vind je in een handomdraai de perfecte foodtruck naar jouw smaak. Ook eventlocaties in Vlaanderen met de gepaste eigenschappen qua grootte, parkeerplaatsen en diensten vind je in een handomdraai op Salino. Je kan zelfs een efficiënt visueel overzicht krijgen van alle diensten in de geselecteerde regio. Profiteer ervan om de topkeukens van de foodtrucks perfect tot hun recht te laten komen!
Boefferke - Mobiele frituur, snacks en bbq.
Mobiele frituur, snacks en bbq. Receptie walking dinner. Frietmenus voor grote groepen. Receptie walking dinner. Frietmenus voor grote groepen. Steeds paraat om u te bedienen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Mobiele frituur en Catering Boefferke. biedt tal van formules aan. Wij werken alleen in regio West- en Oost-Vlaanderen. Geen verassingen, u krijgt altijd eerst een offerte. Interesse in een van onderstaande formules? Dit is onze manier van werken.: Mail ons steeds zoveel mogelijk informatie.: ongeveer aantal volwassenen en kinderen. wanneer wenst u te eten uur. datum van het feest. Wij contacteren u snel. U krijgt binnen de 8 dagen een offerte. Aanpassingen kunnen nog besproken worden tot 8 dagen voor de datum van het event. Bij bevestiging van de offerte, zetten wij uw feest vast na betaling van een voorschot van € 250. U krijgt een bevestiging via mail. Mocht u deze mail niet ontvangen hebben binnen de 8 dagen, gelieve ons telefonisch te contacteren. Recepties en walking dinners. Een ruim aanbod apertiefhapjes: vis, vlees, gefrituurd, warm, koud., Kleine gerechtjes op een receptie, als tussengerecht of om onderling te combineren. Een assortiment kleine desserts, ideaal om de maaltijd af te sluiten met een of meerdere desserts.
Frit4u - Mobiele Frietkraam.
U zorgt voor de locatie en wij komen met onze mobiele frituur aan huis, feestzaal, bedrijf of andere originele feestlocatie. Wij brengen uw feest naar een hoger niveau en maken het onvergetelijk voor uw gasten. Een feestje in het verschiet? Dan is het tijd voor frietjes. Dankzij ons kan u rustig en ten volle mee genieten van uw feest. U hoeft niet af te wassen of eten te bereiden, u hoeft enkel uw gasten te ontvangen en wij doen de rest voor u.
Wokwagen.
Een mobiele wokwagen van De Foodcar is bovendien een volledig uitgeruste wagen die wordt aangeleverd met een professionele kok, mooie wokpannen en krachtige vuren. Daardoor kunt u in het mobiele wokkraam aan huis samen met uw gasten genieten van sensationele live cooking. Een wokkraam is dus veel meer dan alleen maar een eetkraam!
Reinaert Catering: een mobiele frietkraam op uw feest in de regio Retie, Dessel, Turnhout, Balen, Mol, Geel, Arendonk.,
wie zijn wij. Voor elk feest en elk budget, bij u. Prijs per persoon. € 7 pp. € 9 pp. € 10 pp. € 11 pp. Verse friet à volonté. Snacks, onbeperkte keuze uit volgend aanbod.: Stoofvlees uit eigen keuken. Huurprijs wagen per feest. Aantal uren open. Tussen 30 en 90 personen. Meer dan 90 personen. Kilometer vergoeding voor verplaatsingen binnen werkgebied. Onbeperkt frietplezier aan een vaste prijs per persoon. Kies je formule en vraag meteen een offerte. Wat betekent à volonté.: Uw gasten mogen kiezen wat ze willen en zoveel ze willen! Willen ze nadien nog een snack en/of friet: geen probleem! Zolang de frituur open is mogen uw gasten komen bijbestellen! Wat omvat de huurprijs van de wagen? Huurprijs mobiele frietkraam.
Mobiele eetkraam huren bij de Mobiele Poffer.
Daarnaast kunt u onze eetkraam huren voor op evenementen of markten. De ervaring leert dat kinderen ontzettend genieten van een verse portie poffertjes, maar ook dat volwassenen graag in de rij staan om van onze poffertjes te smullen. Dit niet alleen om de poffertjes, maar ook om het nostalgische en warme gevoel dat onze mobiele eetkraam met zich meebrengt!
FrietFun - Mobiele frituur regio West-Vlaanderen Een frietkraam op uw feest?
U zoekt een mobiele frituur/snackwagen of een professionele eetstand om uw feest of evenement origineel en lekker te maken? FrietFun - Catering Depoorter zorgt ervoor dat het smaakt als een feestje in uw mond! volg ons op facebook. 32 0 59 51 15 01. Catering Depoorter - 2022 alle rechten voorbehouden websites op maat: the web - Webdesign Gent en Gistel.
Fritmobiel.be Origineel En Populair Op Elk Feest.
Origineel En Populair Op Elk Feest. Wij zijn Jef en Sofie en zeven jaar geleden, in 2010, begonnen we met het uitbaten van Mobiele Frituur Josief in bijberoep. Op aanvraag luisteren we uw drinkfeest, verjaardagsfeest, communiefeest, verjaardagsfeest, personeelsfeest of elk ander privé-evenement op met ons mobiele eetkraam.
De Friet Otto - mobiele frituur - Ninove - De Friet Otto.
Voor friet aan huis moet je bij de Friet Otto zijn. Wil je graag een origineel frietkot aan huis voor je feestje of evenement? Dan moet je beslist De Friet Otto inhuren. Deze mobiele frituur komt bij je langs met verse frietjes, lekkere snacks en huisbereide gerechten. Alles gekruid met vriendelijkheid, hygiëne en stiptheid natuurlijk!
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Met onze mooie frietwagens en een flinke portie enthousiasme gaan we zowel kleine als grote feesten en evenementen in Nederland en Belgie af. Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam frietkot aan huis in Nederland en Belgie.
Mobile Street Food Food Trucks en Mobiele Catering.
Foodtrucks en mobiele kookstations volledig in eigen beheer! Geen dure opstartkosten bij diverse foodtrucks! Ruime ervaring met jaarlijks 300 bedrijfsevents! Waar heb je zin in? Bekijk alle foodconcepten. Feestje in een box en geefeenrondjeweg. Ondanks alle Coronamaatregelen hebben wij de afgelopen maanden niet stilgezeten, en dat zijn we de komende tijd ook zeker niet van plan! Zoals u van ons mag verwachten zijn we altijd bezig met hygiëne en veiligheid. Met de huidige ontwikkelingen rondom COVID-19 en de gewijzigde maatregelen hebben wij een update untill further notice! Een mooie en drukke tijd achter de rug! Afgelopen jaar veel kleine en grote partijen mogen organiseren waar we met een glimlach op terug mogen kijken. Van een klein gezelschap achter in de tuin tot hele grote gezelschappen aan de andere kant van Nederland. Bekijk alle nieuwsberichten. Copyright 2022 Algemene voorwaarden Privacy statement Cookies FAQ. Hapjes aan huis.
Mobiele Frituur Frietkar Foodtrucks Frietkraam De Feestdis België.
Voor al uw feestjes, babyborrels, evenementen, verjaardagen, enz is er Mobiele Frituur. Reeds 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland. Dit zowel voor kleine als zeer grote feesten. wij beschikken over meerdere kramen en passen zo nodig de infrastructuur aan.

Contacteer ons