Meer resultaten voor mobiele eetkraam

 
mobiele eetkraam
 
Foodtruck - Ter Platse. op uw feest of evenement! - Vind Boek foodtrucks. Ter Platse. op uw feest of evenement!
Ter Platse komt bij u aan huis of op uw evenement om uw gasten te verwennen met heel wat lekkers! Wij bieden u de mogelijkheid om beroep te doen op.: - ons mobiel eetkraam waarin er heerlijke hamburgers, braadworsten, hotdogs en bicky burgers geserveerd worden. - onze mobiele frituur met echte Belgische frietjes en lekkere snacks!
Mobiel frituurkraam De Frietwagen.
Hier gaat het onmiskenbaar om de nomade onder de frietkramen. Een duidelijk afwijkende variant van het frituurkraam. Want niet elk frietkraam is natuurlijk mobiel. Zelfs als het al in een keet of voormalige caravan is gebouwd wil dat nog niet zeggen dat het ook mobiel is. De frietmobiel is dat wel en die zal dan ook worden ingezet op een steeds wisselende locatie. Eigenlijk als de vorige, met dien verstande dat ook hier weer wordt gewezen op het brede fituur assortiment snacks. De meest Vlaamse benaming van frituurkramen. Wil je in Nederland ook wel een van de vorige benamingen tegen komen, hebben alleen echte Vlamingen het over frietkotten. Frietkot is een met de Vlaamse taal en cultuur. Tot zover dit stukje etymologie over frituur wagens. De benamingen van frituurkramen is overigens niet ons specialisme, maar dat zal u niet verbazen. Ons bedrijf is daarentegen wel gespecialiseerd in mobiel frietkarren verhuur. U kunt dus bij ons een frituurkraam huren, of een van de andere woorden die we hier hebben gebruikt. Onze interesse in de verschillende woorden die voor het frietkot worden gebruikt is puur hobbymatig. De verhuur van mobiele frituur wagens pakken we echter zeer professioneel aan.
Mobiele Frituur huren regio Antwerpen - Fritremork frietkraam aan huis.
huur een mobiel frietkraam. Binnen een straal van 30 km rond Hove is het brengen en ophalen van het frietkraam kosteloos. Een frietkraam huren kan al voor de prijs van € 205 excl. BTW voor de fritremork met een 2 pots friteuse. U kunt bakolie bij ons kopen en de gebruikte olie wordt steeds door ons teruggenomen, ook olie of vet dat niet bij ons werd aangekocht. lees hier meer. Bel voor meer informatie. 32 486 394 434. Of vul het contactformulier in. 32 486 394 434. U bakt het in ons kraam. Fritremork - disclaimer - privacyverklaring - cookiebeleid - Website door An Wens Webdesign.
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Met onze mooie frietwagens en een flinke portie enthousiasme gaan we zowel kleine als grote feesten en evenementen in Nederland en Belgie af. Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam frietkot aan huis in Nederland en Belgie.
Party Snacks Mobiele Frituur.
Home Over ons Catering Frietwagens Foto's' Contact. welkom Welkom op onze site. Party Snacks mobiele frituurwagens, een grandioos idee voor al je feesten, fuiven, beurzen, evenementen, braderies. Wij verzorgen al je feestjes met verse belgische friet en verschillende snacks. Ook hamburgers, diverse broodjes en onze heerlijke desserten zijn te verkrijgen.
Frietkraam Frietbus PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes.
De enige echte Frietbus. Voor een knapperige friet en een hartige snack kan u ons steeds vragen op uw feest of event. U wenst uw feestelijke gelegenheid met een originele catering, dan kunt u steeds bij ons terecht. Wenst u meer informatie, of een vrijblijvende offerte, dan kan u ons vrijblijvend contacteren.
Wokwagen.
Een mobiele wokwagen van De Foodcar is bovendien een volledig uitgeruste wagen die wordt aangeleverd met een professionele kok, mooie wokpannen en krachtige vuren. Daardoor kunt u in het mobiele wokkraam aan huis samen met uw gasten genieten van sensationele live cooking. Een wokkraam is dus veel meer dan alleen maar een eetkraam!
Mobiele frietkraam - Snackmobiel. Comments Box SVG icons.
Een groot voordeel van een patatwagen op locatie is dat de gasten zelf kunnen kiezen. Ook kinderen zullen verrukt zijn van de mobiele frietkraam, want naast verse snacks kunnen zij bijvoorbeeld ijsjes bestellen. Huurt u Snackmobiel.nl in voor een groter feest?
mobiele eetkraam
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren Over 2dehands Adevinta Sitemap 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Mobiele frituur - Sweetlekker.
Naar de inhoud springen. Foodpartner voor al uw feesten! Voorbeelden BBQ schotels. Ben jij op zoek naar een frietwagen voor een feest, borrel of ander evenement? Bij Sweelekker.be zit je goed! Je kan onze frietwagen huren met of zonder personeel.
Mobiele eetkraam huren? Poffertjeskraam maakt het mogelijk!
Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of een e-mail sturen naar info@poffertjeskraam.nl. Top 3 meest bekeken. De Mobiele Poffer. Poffertjes On Tour. Anderen bekeken ook. Mobiele eetkraam huren. Wellicht ook interessant. Pofferjes op locatie. Staat uw Poffertjeskraam niet op deze website?
desnackcar.be. Visit our Facebook. check-circle. thumbs-o-up. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. pinterest. youtube. twitter. instagram.
Geslaagde service aanbieden is onze topprioriteit. De Snackcar uw mobiele frituur! 12 jaar ervaring en 15 foodtrucks in dienst voor uw feest. AL MEER DAN 12 JAAR ERVARING IN HET VERZORGEN VAN FEESTJES! Al meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van feesten en events. De snackcar is actief over heel België, Nederland en Duitsland. Frituur De Snackcar, smakelijke en gezellige frituurwagens en foodtrucks! Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Wij komen naar u toe, ook aan huis!

Contacteer ons