Meer resultaten voor frietwagen aan huis

 
frietwagen aan huis
 
Feesten, Recepties, Evenementen. Feesten - Boerrekefrit.
Organiseert u een evenement of hebt u iets te vieren? Maak er een origineel en zorgeloos moment van. met heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frituur. Een frietkraam aan huis is leuk voor jong en oud en. zowel geschikt voor informele familie- en personeelsfeestjes. als voor evenementen in uw school, buurt of bedrijf. Kiest u voor deze leuke en budgetvriendelijke feestformule? Dan biedt onze frietmobiel u een ruime keuze aan.
frietwagen aan huis
Frietwagen aan huis reserveren? Bestel hier online!
Met ons frietwagen aan huis concept hebben wij voor elk feest een passende oplossing. Wij hebben al voor diverse opdrachtgevers een passende invulling gegeven op hun evenement. U kunt onze frietwagen reserveren vanaf € 375,00, inclusief btw binnen een grens van 50km rondom Doetinchem.
De Frietenliefde frietwagen voor verse frieten en snacks aan huis! Frietenliefde.
Ben je op zoek bent naar een frietwagen met h eerlijke, verse frietjes voor een feestje aan huis? Of zoek je juist een frietwagen die op locatie een eindeloze hoeveelheid verse friet, diverse verantwoorde snacks en vele sauzen serveert? Bij Frietenliefde kan het allemaal!
SnackShack.be De lekkerste frietjes aan huis!
De lekkerste frieten aan huis. SnackShack is een vintage frietkot uit Limburg dat voor jou frietjes komt bakken! Onze stijl staat voor gezelligheid, plezier, en lekker eten! SnackShack werkt met enkele formules waaruit u kan kiezen. Elke formule is uniek.
Frietwagen aan huis Laarbeek - Frietje Frits - op locatie in Brabant.
frietwagen aan huis. Heeft u iets te vieren? Maak uw feest compleet met onze frietwagen op locatie, bij u thuis, op kantoor, op de sportclub of een andere locatie. Wij komen overal! Frietje Frits is dé frietwagen aan huis voor alle feestelijke gelegenheden in de Brabant Limburg.
Frietwagen Huren - Top 10 eventplanner.be.
Op zoek naar 'frietwagen' huren'? In onze database vind je alle leveranciers die frietwagen huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'frietwagen' huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest! Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis! Link toevoegen Bedrijf aanmelden. Mobiel Catering Bedrijf De Tempelier. Schrijf review Wechelderzande. Feestverzorging Mobiele Frituurwagens De Tempelier is een dynamisch cateringbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en aktief over heel België. Onze aktiviteiten concentreren zich op twee hoofdzaken Het: leveren en verzorgen van Buffetten, Receptie's., Schrijf review Hove. Fritremork verhuurt mobiele, professioneel ingerichte friet - en hamburgerkramen. Voor bakpersoneel dient u zelf te zorgen! U bakt het in ons kraam! Schrijf review Amsterdam. Niet alleen tapwagens en tapeilanden behoren tot ons assortiment. U kunt ook bij ons terecht voor toiletwagens, koelcontainers, podiumwagens, podiumdelen, truss, licht en geluid, tenten en nog veel meer. Senor Snacks bvba. Schrijf review Geel. Senor Snacks verzorgt de catering voor al uw evenementen, feestjes of bedrijfsfeesten.
Frietenzo - frietkraam frietwagen, huren, frietwagen huren op locatie.
Friet zo de mobiele frituur is een familie bedrijf dat voor iedere gelegenheid is in te huren. Wij komen bij U thuis of op locatie verse frieten bakken en lekkere snacks. Wij werken altijd met dagverse friet die wij op ambachtelijke wijze ter plaatse voor U bereiden ook werken wij met uitsluitend snacks van de A merken.
De Friet Otto - mobiele frituur - Ninove - De Friet Otto.
Hygiëne is voor ons vanzelfsprekend. Ons frietkraam aan huis wordt na elke opdracht volledig gereinigd. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we jou en je gasten bedienen met de glimlach. Die krijg je gratis van ons! Wat onze klanten over ons zeggen. Lekkere frietjes en vlotte bediening. Verschillende formules mogelijk, dus voor ieder wat friets. De Friet Otto op mijn verjaardagsfeest was een waar festijn. Super vriendelijke bediening en heel verse producten. Marnik De Norre. Dik in orde! Super service en vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar. Tom Van Droogenbroeck. Jaar Frituur aan huis. Vanaf 50 personen. Klaar voor een feestje? Wil je graag originele catering voor je feestje of evenement? Dan moet je beslist De Friet Otto inhuren. Deze mobiele frituur komt bij je langs met verse frietjes, lekkere snacks en huisbereide gerechten. Van Waeyenberghe Yves. 0474 95 66 85. 0470 69 32 02. DE FRIET OTTO Cookie Policy Privacy Policy Overzicht Allergenen web design by WeCreating. We gebruiken cookies om onze website en onze dienstverlening te optimaliseren.
Frietjestijd Mobiele frituur huren voor al uw feestjes en evenementen!
Als u de catering van uw feestjes toevertrouwt aan Frietjestijd bent u verzekerd dat u in een fijne en ongedwongen sfeer, samen met uw gasten kan genieten. Maak je vooral geen zorgen of de gasten al dan niet tevreden zijn want wie kan je nu niet verwennen met lekkere pasta of verse frietjes? Frietjestijd biedt je de mogelijkheid om de frituur-pastawagen te huren met personeel. Voor elke gelegenheid bieden wij een formule op maat.
Frietwagen op jouw event - t Frietamientje.
Bezoek zeker één van onze vaste standplaatsen in Riemst, Tongeren of Bilzen en laat je overtuigen door onze uitstekende kwaliteit en excellente service! In oktober 2015 gingen wij van start met de uitbating van onze mobiele frituur. Meteen een schot in de roos, want sindsdien zitten wij niet meer stil. Reeds na enkele maanden hebben we beiden beslist onze job vaarwel te zeggen en ons voor de volle 100 toe te leggen op onze frietjes. Want jawel daar zijn wij fier op! Buiten onze vaste standplaatsen waar u ons wekelijks terugvindt, komen wij naar u toe voor elke gelegenheid! Wij zijn een vrolijk, ondernemend en dynamisch duo dat er alles aan doet om uw feest of evenement in goede banen te leiden. Wij staan dan ook bekend om onze vlotte en vriendelijke bediening met professionele aanpak. Meer over ons. Onze frietkraam op jouw evenement?
Frietwagen aan huis FoodWorldBest.
Onze ervaring leert ons dat één uur ruim voldoende is voor groepen tot 80 personen, voor groepen boven de 80 personen kunnen wij in overleg twee of drie uur op locatie komen. Voor afstanden tot 25 km vanaf Best nemen wij de reiskosten voor onze rekening. Indien u niet binnen deze straal woont vragen we een vergoeding van € 0,75, per kilometer vanaf Best naar de locatie en terug. Optie 1: Onbeperkt. Optie 2: Onbeperkt luxe. Optie 3: Onbeperkt super luxe. Tot 100 personen. € 6,75, p.p. € 8,25, p.p. € 9.75 p.p. 101 - 200 personen. € 6,50, p.p. € 8,00, p.p. € 9.50 p.p. 201 - 300 personen. € 6,00, p.p. € 7,50, p.p. € 9.00 p.p. 301 en meer. Prijs op aanvraag. Prijs op aanvraag. Prijs op aanvraag. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met info@foodworldbest.nl of via het contactformulier op onze website. Wilt u een frietwagen aan huis reserveren?
Boefferke - Mobiele frituur, snacks en bbq.
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Mobiele frituur en Catering Boefferke. biedt tal van formules aan. Wij werken alleen in regio West- en Oost-Vlaanderen. Geen verassingen, u krijgt altijd eerst een offerte. Interesse in een van onderstaande formules? Dit is onze manier van werken.: Mail ons steeds zoveel mogelijk informatie.: ongeveer aantal volwassenen en kinderen. wanneer wenst u te eten uur. datum van het feest. Wij contacteren u snel. U krijgt binnen de 8 dagen een offerte. Aanpassingen kunnen nog besproken worden tot 8 dagen voor de datum van het event. Bij bevestiging van de offerte, zetten wij uw feest vast na betaling van een voorschot van € 250. U krijgt een bevestiging via mail. Mocht u deze mail niet ontvangen hebben binnen de 8 dagen, gelieve ons telefonisch te contacteren. Recepties en walking dinners. Een ruim aanbod apertiefhapjes: vis, vlees, gefrituurd, warm, koud., Kleine gerechtjes op een receptie, als tussengerecht of om onderling te combineren.

Contacteer ons