Meer resultaten voor frietmobiel limburg

 
frietmobiel limburg
 
Foodtruck, Mobiel Frituur Antwerpen Party-Cars Wommelgem.
Wij voorzien al jouw evenementen van de beste verse frietjes en de lekkerste snacks. Want wees nu eerlijk, wie wordt er niet blij van lekkere Belgische frietjes? Vraag vandaag nog uw offerte aan! Meer informatie over. onze foodtruck vind je hier. Meer informatie over. onze visgerechten vind je hier. Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk ze hier. Over Party Cars uit Wommelgem. Party Cars is nog een echt familiebedrijf met vele jaren ervaring. Van vader op zoon is de foodtruck doorgegeven, maar de succesformule is uiteraard gebleven. Catering verzorgen op alle soorten feesten met een mobiel frituur, dat is wat wij doen. Of je nu een verjaardag, communie, huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest organiseert. Voor elk evenement vanaf 25 personen zijn wij van de partij en komen wij tot bij jouw thuis. Wij staan paraat om heel Vlaanderen te voorzien van onze verse frietjes. Zowel in Antwerpen, als in Limburg, Vlaams-Brabant, Oost- West-Vlaanderen kan u op ons rekenen.
frietmobiel limburg
desnackcar.be. Visit our Facebook. check-circle. thumbs-o-up. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. pinterest. youtube. twitter. instagram.
Al meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van feesten en events. De snackcar is actief over heel België, Nederland en Duitsland. Frituur De Snackcar, smakelijke en gezellige frituurwagens en foodtrucks! Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Wij komen naar u toe, ook aan huis!
Mobiel frituurkraam De Frietwagen.
Want niet elk frietkraam is natuurlijk mobiel. Zelfs als het al in een keet of voormalige caravan is gebouwd wil dat nog niet zeggen dat het ook mobiel is. De frietmobiel is dat wel en die zal dan ook worden ingezet op een steeds wisselende locatie. Eigenlijk als de vorige, met dien verstande dat ook hier weer wordt gewezen op het brede fituur assortiment snacks. De meest Vlaamse benaming van frituurkramen. Wil je in Nederland ook wel een van de vorige benamingen tegen komen, hebben alleen echte Vlamingen het over frietkotten. Frietkot is een met de Vlaamse taal en cultuur. Tot zover dit stukje etymologie over frituur wagens. De benamingen van frituurkramen is overigens niet ons specialisme, maar dat zal u niet verbazen. Ons bedrijf is daarentegen wel gespecialiseerd in mobiel frietkarren verhuur. U kunt dus bij ons een frituurkraam huren, of een van de andere woorden die we hier hebben gebruikt. Onze interesse in de verschillende woorden die voor het frietkot worden gebruikt is puur hobbymatig. De verhuur van mobiele frituur wagens pakken we echter zeer professioneel aan. Neem contact op voor de prijzen van het huren of het rechtsreeks boeken van een frituurkraam.
Mobiele frituur Limburg - Friet en Co.
Een mobiele frituur huren op locatie in Limburg hoeft niet duur te zijn. U reserveert onze frietwagen en wij bakken onze Belgische Trots op locatie, zoals we doen sinds 2006. Hiervoor staan wij met ons hartelijk personeel uren lang op uw evenement. U kiest per persoon een formule afhankelijk van uw wensen. Voor een zeer correcte prijs ontvangt u verse frieten, gebakken volgens de regels van de kunst, in ons frietkraam aan huis.
Frietjestijd Mobiele frituur huren voor al uw feestjes en evenementen!
Als u de catering van uw feestjes toevertrouwt aan Frietjestijd bent u verzekerd dat u in een fijne en ongedwongen sfeer, samen met uw gasten kan genieten. Maak je vooral geen zorgen of de gasten al dan niet tevreden zijn want wie kan je nu niet verwennen met lekkere pasta of verse frietjes? Frietjestijd biedt je de mogelijkheid om de frituur-pastawagen te huren met personeel. Voor elke gelegenheid bieden wij een formule op maat.
Frietmobiel Mobiele frituur voor ieder feest of evenement.
0473 66 40 50. Een frietmobiel voor uw. feest verjaardag trouw communie evenement jubileum babyborrel. Lekkere frieten, snacks hamburgers. Onze verse lekkere frieten kunnen worden aangevuld met een brede waaier aan snacks en sauzen van welgekende fabrikanten. Eigenaar achter fornuis. Wij verhuren frituur- en hamburgerwagens voor uw feesten, evenementen met eigenaar" achter fornuis -formule. Met onze 20 jaar ervaring, onze goede prijs-kwaliteitverhouding en onze uitstekende service garanderen wij u een geslaagd gebeuren. Vraag gratis en geheel vrijblijvend uw offerte aan! Wij maken prijzen naar ieders beurs en er zijn meerdere formules mogelijk.
De Frietwagen aan huis of bedrijf in heel Nederland en België.
Aan huis of bedrijf. Wij verzorgen complete lunch catering voor bedrijven en particulieren op iedere locatie in Nederland en België.Door onze hoge bakcapaciteit kunnen wij Uw medewerkers of gasten snel voorzien van de lekkerste friet en snacksInformeer naar de uitgebreide mogelijkheden en scherpe tarieven. Late avond snack. Maak Uw verjaardagsfeest, examenfeest, bruiloft of jubileum onvergetelijk met onze late night snacks.Verras uw gasten met de frietwagen frietkraam voor lekkere friet en snacks tijdens Uw feest of als gezellige afsluiter. Wij verzorgen complete lunch catering voor bedrijven en particulieren op iedere locatie in Nederland en België.Door onze hoge bakcapaciteit kunnen wij Uw medewerkers of gasten snel voorzien van de lekkerste friet en snacksInformeer naar de uitgebreide mogelijkheden en scherpe tarieven.Frietkar - frietwagen - frietkraam. Deeg Co de mobiele pizzabakker.
Mtm event Mobiele frituur catering BBQ. Visit our Facebook. star-o. gift. thumbs-o-up. umbrella. beer. hand-paper-o. fort-awesome. users. dinner. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. p
Mobiele frituur aan huis. Een feest met een prachtige foodtruck waar vele nog over spreken lang nadat uw feest voorbij is. Voor klein of groot. We hebben meerdere foodtrucks en kunnen iedereen bedienen. Wij hebben een groot assortiment aan snacks en burgers.
mobiele frituur Hasselt Limburg Hamburgeronwheels.be.
mobiele frituur Hasselt Limburg. Voor de open deur dagen van de vernieuwde Brico in Hasselt, werden wij gevraagd om 3 dagen telkens van 12u00-14u00, frietjes te serveren met een drankje aan al de klanten van Brico. Uiteraard waren wij zeer vereerd dat Brico Hasselt onze service met onze mobiel frituur of zoals andere zeggen onze frietmobiel inhuurde voor hun open deur dagen.
Frit-uurtje - mobiele frituur voor alle feesten, evenementen en uitvaarten.
contacteer ons: 0475/89 16 43. Frit-uurtje - mobiele frituur voor alle feesten, evenementen en uitvaarten. Wie zijn wij? Verse Belgische frietjes, voor al uw feestjes of party's.' Start 1 juli 1992. Al vroeg wisten we dat dit ons verdere leven zou bepalen. Voor eten zorgen zat er bij ons al van kleins af in onze genen. Mark ging voor banketbakker en we gingen samen verder met de nodige documenten te halen en onze kookkunsten te verfijnen. De frietmobiel geeft ons de kans om ook mensen terug te zien die we al lang uit het oog verloren zijn. Ons besluit is dat feestjes geven alleen maar voordelen geeft. Frietmobiel mogelijk van 30 personen tot 250 personen. Ideaal voor bedrijfsevenementen, feesten of babyborrels. Persoonlijke offerte op maat altijd mogelijk. Basic menu: enkel frietjes € 4 p.p. Basic menu: 1 vleesje € 7.5 p.p. frietje sausje 1 vleesje. keuze uit curryworst of saté.
Gesloten Friture Frietmobiel Op D'r' Plei in Mechelen - Eet.nu.
Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Mechelen. Schin op Geul 13. Friture Frietmobiel Op D'r' Plei. Nederlands - Nederlands. Deutsch - Duits. English - Engels. 2006 - 2022 Eet.nu. Map tiles Thunderforest, map data OpenStreetMap contributors, CC-BY-SA.
Frietkraam Limburg - Vinden.
Frietkraam aan huis Limburg - desnackcar.be. De snackcar kan je inzetten voor een klein team bij bedrijven maar ook voor grotere evenementen. Wij zijn in het bezit van 15 frietkramen. Ook zijn onze frietkramen uitgerust met een voortent en verwarming bij slecht weer, zodat je toch rustig kunt wachten op jouw bestelling. Bekijk zeker onze menu's' of vraag vrijblijvend jouw offerte aan. mobiele frituur Limburg - frietkraamaanhuis.be.

Contacteer ons